ohh be sonunda aldım :)

slm günlerdir arayıştaydım bugün scooter alacaktım satıcı ekti gelmedi bende kanuni seyhan 125 buldum hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım bi sinirle gittim aldım satışını scootercıya kızdım ankarayı bilen bilir ben necatibey caddesindeyim sakarya caddesinden arkadaşlar getir bakalım dedi tamam dedim atladım çalıştırdım taktım 1 e görende 10 yıllık motorcu zannedecek ben bile şaşırdım kızılaya kadar çok güzel bi şekilde sürdüm hemde stop ettirmeden inş bikaç ay sonrada ehliyetimede kavuşacam polis görünce kalbim yerinden çıkacaktı iyikide scooter almamışım çok zevkli birşeymiş vitesli kullanmak saygılar sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz titrer ama katır gibi motor yağına bak ayda bi cıvatalarını elden geçir devam:) hayırlı olsun

hayırlı olsun...zaten şu modeli alacam diyenlerin sadece %10 u dediği modeli ya da markayı alıyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kardeş.

çok tşk ederim arkadaşlar inanın varya 30 yaşındayım birçok araba alıp sattım ama bunun sevincini hiçbirinde yaşamadım hem ilk motorum hemde çok zevkli sürmesi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------

ama şimdi yağmur yağıyor ben bunu nasıl eve götürecem ki :( sağdan sağdan yavaş yavaş gitsem kayarmıyım

Hayırlı olsun güle güle kullanın....

Çok sert hızlanmadıkça kaymaz merak etmeyin, yağmurda sadece ıslandığınız ile kalırsınız :)

durdu zaten yağmur atıştırdı nisan yağmurları başladı artık

slm günlerdir arayıştaydım bugün scooter alacaktım satıcı ekti gelmedi bende kanuni seyhan 125 buldum hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım bi sinirle gittim aldım satışını scootercıya kızdım ankarayı bilen bilir ben necatibey caddesindeyim sakarya caddesinden arkadaşlar getir bakalım dedi tamam dedim atladım çalıştırdım taktım 1 e görende 10 yıllık motorcu zannedecek ben bile şaşırdım kızılaya kadar çok güzel bi şekilde sürdüm hemde stop ettirmeden inş bikaç ay sonrada ehliyetimede kavuşacam polis görünce kalbim yerinden çıkacaktı iyikide scooter almamışım çok zevkli birşeymiş vitesli kullanmak saygılar sevgiler
Kızılayda birkaç ay ehliyetsiz motor süreceksin ve polis hiç ehliyet sormayacak öyle mi :) üzgünüm ama ankarada trafik polislerinin en yoğun faaliyet gösterdiği bölgeden bahsediyorsunuz.

Kızılayda birkaç ay ehliyetsiz motor süreceksin ve polis hiç ehliyet sormayacak öyle mi :) üzgünüm ama ankarada trafik polislerinin en yoğun faaliyet gösterdiği bölgeden bahsediyorsunuz.
:) ama kızılay bulvara çıkmayacam zaten sabah 7 de geliyorum sakarya caddesine bırakıyorum bırakacam akşamda 6 da çıkıyorum mithatpaşa caddesinden operadan yenimnahalle ye kaskımda takılı olunca yinede sorun çıkarmı

:) ama kızılay bulvara çıkmayacam zaten sabah 7 de geliyorum sakarya caddesine bırakıyorum bırakacam akşamda 6 da çıkıyorum mithatpaşa caddesinden operadan yenimnahalle ye kaskımda takılı olunca yinede sorun çıkarmı
Yüzde 100 garanti veremem, kızılay ulus çevresi biraz sakat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar