Oha falan oldum yani....

Sabah saat tam 8. E5 teyim. Ağzım açık kaldı. İnanamadım. Çok şaşırdım.:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan
Sol şeritte ilerliyorum farımı gören sağa çekiliyor, yol veriyor.:cyclopsan
1 değil 5 değil neredeyse tüm arabalar yol veriyor. ben geçince şeride geri dönüyorlar.
Ne oldu arkadaşlar 4 tekerlerin kafasına taş mı düştü dün gece?:queen:
Şaka bir yana neredeyse ağlıyacaktım. Bizim şöförlerden böyle bir davranış!!! Umarım bu durum hiç ama hiç değişmez.:cat:
Saygılar:bounce:

arinrin' Alıntı:
Umarım bu durum hiç ama hiç değişmez.:cat:
:mrgreen: +1 çok güzel bir temenni yaw aslında bu fazla bile yolda giderken bizi sıkıştırmasınlar başka hiç bir şey istemiorum biz dengeyi kendimiz sağlıyoruz öyle oluorki rüzgar bile dengeyi bozuyor bu şartlarda trafikte gitmek bizim için çok zor..:pr:
bence 4 tekerler bizden hınç alıyorlar otoyollarda hani şehir içinde sokak aralarında onlar trafikte beklerken biz en öne kadar geçebiliyoruz ya bunu kıskanıyorlar:cherry: :p
:wiinkk:

Spatula' Alıntı:
:
bence 4 tekerler bizden hınç alıyorlar otoyollarda hani şehir içinde sokak aralarında onlar trafikte beklerken biz en öne kadar geçebiliyoruz ya bunu kıskanıyorlar:cherry: :p
:wiinkk:

kesınlıkle dogru soyluyorsun.+1111

Halen inanamıyorum. Siz kendinizi bu durumda düşünün. Sol şeritten 80-90 gidiyorsunuz, önündeki araba sizin onu geçme durumunuz olmasa bile sağa geçip " geç canım motorcu kardeşim sen bu sevdaya baş koymuşsun işin zor ve tehlikeli, birde ben seni sıkıştırıp, yolunda ilerleyip seni üzmiyim. Sen beni geç.. haydi yolun açık olsun" diyor.:queen:
Diyorumya o yüzden bu durum hiç ama hiç değişmez nazar değmez inşallah.

:p Bende motorculara yol veriom siteye takilmaya basladigimdan beri, cogu kiside benim gibi dusunuyor motordan uzak dur kaza olur bisi olur basimiza kalir, yol ver gitsin seklinde. Nede olsa motorun kasasi kullanicisi ,Bu sekilde dusunen insanlara denk gelmisin dikkat et kendine

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle kamera şakasıdır.
Yoksa son zamanlarda artan motorcu dayanışması insanlara ders mi olmaya başladı dersiniz_?

Benim babamda yol veriyor ama tamamen kendini düşündüğü için. "Şimdi çarpar marpar mazallah sonra suçun olmasa bile vicdan azabı çekersin" diyerek elinden geldiğince motorculardan uzak duruyor

rüyadır o rüyaaaa..
birazdan saatin zili çalacak..
sen uyanıp işe gidicen..
olurmu öyle şey..
hemde 80-90 la gidicen sana yol verecekler hemde türkiye de..
cık cık rüyadııırrr yok abi olmaz öyle şeyyy...:pr: :) :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
amacımız görünür olmaktı sesimizi duyurmaktı
bunu hem darülaceze ziyareti ve rahmetli olan arkadaşlarımız için yaptıgımız ist turu okanın programı kader arkadaşımızın yaptıgı kazadan dolayı olayın medyaya yansıması
bir nebze bişeyleri fark ettirebildiysek ne mutlu bize
dahada görünür olucaz hep birlikte
güzel bir haber bu sabah sabah insanın içi açılıyor
paylaşımın için sagol

ben de değişikliğin farkındayım, nadiren sacma sapan hareket eden sürücülerle ya da hız yapan hırslı manyaklarla karşılaşıyorum.

sıkışık trafikte insanlar önceki gibi agresif hareketler yapmıyorlar.

Polislere de scooter verdiler ya belki polis sanmışlardır yaw. :mrgreen:

Arkadaşlar benimde başıma 1 kere geldi böyle bir olay, zaten senede 1 kere oluyor bu tip şeyler, arkadaşımız yeni karşılaştığı için garip gelmiş. Merak etme akşama dönerken bir sürü öküz bu şaşırmanı düzeltecektir.:cat: Nerdenmi biliyorum e bende hergun E-5 ten gidip geliyorum:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
trenox' Alıntı:
iii baktın mı etrafına. kamera şakası felandır belki
:):)

Kısa bir yolculukta üstüste 5 tane insanevladıyla karşılaşman... vay be...

arinrin' Alıntı:
Sabah saat tam 8. E5 teyim. Ağzım açık kaldı. İnanamadım. Çok şaşırdım.:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan
Sol şeritte ilerliyorum farımı gören sağa çekiliyor, yol veriyor.:cyclopsan
1 değil 5 değil neredeyse tüm arabalar yol veriyor. ben geçince şeride geri dönüyorlar.
Ne oldu arkadaşlar 4 tekerlerin kafasına taş mı düştü dün gece?:queen:
Şaka bir yana neredeyse ağlıyacaktım. Bizim şöförlerden böyle bir davranış!!! Umarım bu durum hiç ama hiç değişmez.:cat:
Saygılar:bounce:

ara sıra olur bu gibi durumlar..

fakat bunu çözemedim.

"Oha falan oldum yani".... ne demek istedin ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar