oha beyler içeri :D

Çeşit çeşit iş çıkartıyorlar... Uyuz oluyom böyle haberlere.. tövbe tövbe...

1.çocukların annesi kim? 2.babası kim?3.baba anneyi aldattı mı? 4.anne anneyi aldattı mı?5.çocuklar anneye baba diyebilir mi?6.baba başbakanımızın üç çocuk sözünü tutmuşmudur?7.anne başbakanımızın üç çocuk sözünü tutmuşmudur?8.çocukların amcası var mıdır?9.halaları var mıdır?10.kıyamet ne zaman?...:cherry:

Bu yorum denecek söz bırakmasa da bu adamın ilk vukuatı değildi,önceki doğumlarını da bizzat medyadan takip ettim.:santa: Dünya çok değişti forumdaşlar herkes cıvıttı iyice,boşverin biz cb125e'yi tartışalım böylesi daha güzel:cherry:

esas soru şu

şimdi bu adam çocuguna ananı severim diye söverse aynı anda kulaklarıda çınlar mı? çınlamaz mı?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Madem döndün,ne uğraşırsın çocuk doğurmakla,madem çocuk doğuracaktın niye döndün :queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Cinsel tercihlerle,cinsiyet mevzusunu birbirine karıştıran yurdum insanının yorumlarını izlediniz.
Şimdi kısa bir reklam arası veriyoruz.
Reklamlardan sonra tekrar birlikteyiz.:bestmt:
Bende 4s var, abimde s2 var.. s2 yi ben telefonu aldıktan, 20 gün sonra aldı. ve 20 gün geçmesine rağmen, telefonumu satıp s2 alma planları aklımı karıştırmaya başladı.. Hani eskilerden şöyle birşey vardı, samsungun dokunmatiği kötü.. Hiç de değil, iphone ile aynı kalitede.. İphone yerine samsung u tercih etmenizi öneririm.. Yinede karar sizin..

Anladım ben seni.:bounce:
Şimdi sakin ol.
Geç otur şöyle.
Bir bardak su getirin arkadaşa.:)

Ya şimdi kadın adam olmuş hamile kalmış ama karısıda gerçekten kadın bu olay nasıl oldu yoksa karısıda cinsiyet değiştirmiş bir erkek mi devrelerim yandı heralde

Ya arkadaş homofobim yok ama böylesininde ağzını burnunu kırcaksın.
Lan adam olmak istemişsin olmuşsun tamam, sorun yok ama doğum yapmak nedir.
O zaman niye erkek oldun be dingil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar