Ögrenci yarı zamanlı kurye?

Öncelikle herkeze iyi günler bi sorum olcak açıktan okuyorum ve boksörüm.
1-1.5 sene ders çalışırsam liseyi bitirebilirim
Kurye olmayı düşünüyorum kendi motorumla
Arkadaşım yemek sepetinde çalışıyor ve istedigi saatler aralıgında çalışabiliyor başka part time bi iş bulsamda saatleri çok kötü genelde 6-12 8-12 saatleri arasında yani akşam saatleri genelde
İş-spor-ders’i bir güne sıgdırmam lazım asgeri ücretin yarısı bana yeterli olur ne yapmamı önerirsiniz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben de öğrenciyken part time olarak kuryelik yaptım kendi motorumla kendi şirketimi açıp sana önerim yapmaman sistemler seni ne kadar çok çalışırsan o kadar ödüllendirir yani part time mantıklı değil tam zamanlı ve çok uzun saatli yapman lazım ayrıca hiç çalışmasan 0 tl kazansan bile prim borcun muhasebe borcun ve vergi kağıt ücretleri olacak bunlar bile toplamda ayda 15bine yakın gider yapıyor üzerine kdv gelir ve stopaj vergileri ödeyeceksin benzin giderin yemek giderin de olacak part time yaparak bunları bile amorti edebileceğini sanmıyorum daha başlaman için gerekli p1 belgesi src4 çanta işleme ruhsat e imza maliyetlerini dahil etmedim

Motosikleti
Ns200 15"
ben de öğrenciyken part time olarak kuryelik yaptım kendi motorumla kendi şirketimi açıp sana önerim yapmaman sistemler seni ne kadar çok çalışırsan o kadar ödüllendirir yani part time mantıklı değil tam zamanlı ve çok uzun saatli yapman lazım ayrıca hiç çalışmasan 0 tl kazansan bile prim borcun muhasebe borcun ve vergi kağıt ücretleri olacak bunlar bile toplamda ayda 15bine yakın gider yapıyor üzerine kdv gelir ve stopaj vergileri ödeyeceksin benzin giderin yemek giderin de olacak part time yaparak bunları bile amorti edebileceğini sanmıyorum daha başlaman için gerekli p1 belgesi src4 çanta işleme ruhsat e imza maliyetlerini dahil etmedim
Yemeksepeti'de ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kazanırsın devri bitti, 3.5 saat çalışsanda aynı 10 saat çalışsanda aynı saatlik ücreti alıyorsun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yemeksepeti'de ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kazanırsın devri bitti, 3.5 saat çalışsanda aynı 10 saat çalışsanda aynı saatlik ücreti alıyorsun.
farketmez şimdi de paket ücretlerini çok düşük tuttular 10 saat çalışan 10 saat kazanmış gibi değil 3.5 saat çalışmış gibi kazanıyor

Şuan vaziyet çok iyi deyil bölgeden bölgeye değişir vaziyet tabiki ben çanakkaledeyim sana durumu kısaca özetliğim yemek sepetinde çalışma saatlerini ilk en yüksek seviyedekiler seçer seviyenin yüksek olmasıda çok çalışmana bakar yani kısır döngü az çalışırsan çalışma saati bulamiyacaksın ve arkada sermaye yoksa yukarda belirttikleri gibi borç harç bu işe girmek şuan mantıklı değil.Çok çalışma ister yani bide özel saat diye bişey var hafta sonu çalıştığın saat demek oluyo o da seviyeni etkiliyor yani hafta sonuda çalışmalısın lart time olmaz en az günde 6 saat çalışki cebine bi 15 20 para kalsın haftada 7 gün çalışırsan oda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide bence sen arkadaşınla bu konuyu konuşmalısın bölgenin işin ne durumda olduğu her yerde değişir senin orda daha iyi durumda ola bilir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar