Öğrenci işi gezi videosu + resim =)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
havayı güneşli görünce 2 arkadaş dedik anadolu hisarına gidelim =) dönüştede aklıma deli bişey geldi.Öğrencilik böyle bişey işte :p bakalım güzel olmuşmu :)
önce düzeneğimizin resimleri :p
makina :p
2zicumo.jpg

p3tjq.jpg

nnsdqc.jpg

2vjd9g5.jpg

görüntü birazcık sarsıntılı ama ilk denememiz daha :)
http://img189.imageshack.us/i/iqb.mp4/

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
en altta videonun link i var ordan izliyebilirsin. ama sana tavsiyem kask ına bantla :D ben birdahakine öyle yapıcam.maliyet 50 krş birde telefon :D

Ben de çok basit bir çözüm denemiştim.

Ama benimki öğrenci işi değil, koca adam işi :p

Şu linke göz atın, dostların ekonomik çözüm önerileri var :) Faydalanabilirsiniz.

UYDURUK KAMERA APARATI İLE BAŞARILI SONUÇ

konunu şimid inceledim.. bende telefon dayaması ile yapmıştım.... ama ben fotoğraf çekmeyi sevmediğimden konuda açmamıştım.. ben ceptelefonu kamerası ile çektiğimden görüntü kalitesi düşüktü....

Ben de dijital fotoğraf makinesini yapıştırmıştım ön cama ama sizin videonuzdan kat be kat daha fazla titreşim vardı, hiçbir şey gözükmüyordu.

Elinize sağlık :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cbf al derim ben valla :D çeyrek depoyla yola çıktık dedik rezerveye alırız bitince.maşallah bitmedi gidiş dönüş gazladık :D

kh1

Gezi güzel olmuş ama video yüklediğiniz sitede dolmak bilmedi seyretmek için saat zaman harcadık .)

Kamera oldukça fazla sarsılmış fakat parkur mükemmelmiş. Zevkle seyrettim eline sağlık.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
levsy: telefon navigasyonu destekliyor fakat mevcut değil.
tekteker ramço :neden öyle dedin ki ?
timoti: teşekkürler. =)

Son düzenleme:
hahah neden yav :salut:

@Levsyabi titreşimle alakalı yazmadım zatı satınca cbf almayı düşünüyordum maddi imkanlar zorladı vazgeçtim şimdi görünce yine heveslendim bu sefer alacam herhalde :p

Daha önce benzeri konu geçmişti de, o yüzden öyle algıladım sanırım :) Düşündüğün iki model de gayet güzel, atraksiyon için TVS, konfor için CBF alırsın :)

o bant telofondan sıyrılsaymış maliyet biraz artarmış. ama adı üstünde öğrenci işi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar