Ogrenci icin motor

Abiler ablalar selam ilk motorumu alan birisi olacağım icin piyasadan çok haberim yok kendi çapımda bi araştırma yaptim ama aşırı kararsızım su anlık ehliyet alamadığım icin 50 cc lere bakıyorum kisbee nasıldır sizinde önereceğiniz bir motor varmi xboss buldum yapılı caferacer gibi yapılmış ama aile istemiyor onlarda kullanmak istediği icin scooter alicam sanırım sizin bi onereceginiz model varmı ve dikkat etmem gereken şeyler 50 ccler çok narin diyorlar

Merhaba,

Ehliyetiniz hiç mi yok? Yoksa motosiklet ehliyetiniz mi yok? Bütçe de belirtirseniz isabetli olur

ne ehliyetiniz var
bütçe ney
50cc iyidir iş görür ama istanbul gibi 7 tepe bir şehirde iseniz işiniz zor bayır gördüğün an ...
ehliyetiniz varsa 125 cc bir makina bakarsanız daha rahat edersiniz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizde ehliyet olmadığı için 50 cc scooter bile süremezsiniz. Bildiğim kadarıyla elektrikli bisikletler için ehliyet gerekmiyor. O tarz bir araç size daha uygun gibi gözüküyor.

Elektrikli motorlar var plakada yok görüyorum istanbulda bir de martı gibi scooterlar var ehliyet ister mi istemez mi bilmiyorum

Motosikleti
Yok
Elektrikli motorlar var plakada yok görüyorum istanbulda bir de martı gibi scooterlar var ehliyet ister mi istemez mi bilmiyorum

Plakasi olan her sey icin ehliyet gerekir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------

Sizde ehliyet olmadığı için 50 cc scooter bile süremezsiniz. Bildiğim kadarıyla elektrikli bisikletler için ehliyet gerekmiyor. O tarz bir araç size daha uygun gibi gözüküyor.

Gucu 250watt/sa uzerindeki tum elektrikli bisikletler icin de plaka zorunlu aslinda, haliyle ehliyet gerekir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gucu 250watt/sa uzerindeki tum elektrikli bisikletler icin de plaka zorunlu aslinda, haliyle ehliyet gerekir.

Gücü 250 Watt/sa altı bir şeyler bulmasını tavsiye etmek istedim. Muhtemelen bu genç yürüse ya da otobüse binse daha iyi olacak.

Bazı markaların 2000w gücündeki elektrikli skuterleri kağıt üzerinde 250w olarak tescil edildiği için plaka ve ehliyet gerektirmeden kullanılabiliyor. O tarz bir ürün alınabilir. Gerçekten 250w bir elektrikli bisiklet alacaksanız paranızı çöpe atmayın, toplu taşımayla devam edin. Ben olsaydım motora ayıracağım bütçeden 2000 lira kesinti yapar ehliyet alır ve ikinci el bir cg motorla idare ederdim. Vur kır parçala zorla tam bir başlangıç motoru.

Bazı markaların 2000w gücündeki elektrikli skuterleri kağıt üzerinde 250w olarak tescil edildiği için plaka ve ehliyet gerektirmeden kullanılabiliyor. O tarz bir ürün alınabilir. Gerçekten 250w bir elektrikli bisiklet alacaksanız paranızı çöpe atmayın, toplu taşımayla devam edin. Ben olsaydım motora ayıracağım bütçeden 2000 lira kesinti yapar ehliyet alır ve ikinci el bir cg motorla idare ederdim. Vur kır parçala zorla tam bir başlangıç motoru.

gençler düşük motorlara binmeyi yediremiyolar geçende gelmiş bana abi yzf125 alıcam başlangıçta diyo hahaha anlatıyom bak düşücen kalkıcan onun sürüş pozisyonu filan böyle böyle diyorum

adama cg sür diyecegine küfür etsen daha az gururunu okşardın jsdjsd

burdan gırtlak cglere selam olsun hahahaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------

sen şekil olsun diye racing tipli 125 lik alırsın
o sırada cg :queen:
https://www.youtube.com/shorts/R_7oH7-x1wY

bu arada youtube short linkini bile kaldırmayan site adminine de selamlar yıl 2023 oldu günaydınlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kızmamak lazım, o yaşta şekil şukul çok daha fazla önemli. Ben de mesela yaş itibariyle dinozor olmayıp yeniden 18-19 yaşımda olsam sınırlı bütçeyle ben de bir yzf r125, derisi pul pul dökülmüş Dainese deri mont, eski model pavyon rengi bir Agv kask düşlerdim. Bu kardeşlerimizden 10 tanesinin 1'i bile şekli şuklu bırakıp kendini yetiştirse, geliştirse gelecekte motosiklet sektörü için çok iyi olur.

F54

yaw gençlere de kızamıyorum ama bizim zamanımızda yoktu biz de illa reyzink alalım diyemedik pejo aldık başladık bi yerden
ben 17 yaşında olsam paramın yettiği bir cub alırım hem az yakıyor hem parçası bol ucuz hemde sağlam teker yapmadan kullandığın zaman bozulmuyor

kağıt uzerinde 50cc ama normali 100cc olan rmg moto gusto b08 var, bunlar 2 zamanlı keeway focus 150 ile kaporta, şasi ve yürür aksamı olarak aynı

yine ramzey 100c sanırım elde kalan motorları rmg moto gustoya devretmiş bayağı bir sattı zamanında 2017-2020 yillarında rmg bu motorları, 50cc scooterlara göre hem kalıplıdır hem de seridir.

ben de yaklaşık 2 sene civarı kullandım mavisini sattığıma pişmanım 2bin tl ye almıştım. orjinal haliyle, 80cc ye yükseltilmiş scooterların içinden geçer bu motor.

AF1QipMJkIOqsF_g_iJErC7-opILwsHPCLMCa9uHoFi-=s1280-p-no-v1

https://www.youtube.com/watch?v=HbUXsHGfS5U

https://www.sahibinden.com/motosiklet?query_text_mf=rmg+b08&query_text=rmg+b08&sorting=price_asc

Son düzenleme:
Aboooo ben buraları unutmuştum tam 1 yıl geçmiş yeni aklıma geldi bakmak aradan 1 yıl geçti piyasa ikiye katlandı çorba oldu keşke ehliyet falan beklemesydim kötü de olsa bi motor alsaydım şimdi bu sezonda para biriktirip sanırım benelli 125 s ybr cbf drift gibi bişey alıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar