Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk kazamı yaptım r: 40 la filan giderken tek elimi salıp arkama bakıyorum anıden motor sarsıldı karsımda kocaman bi taş üstünden geçinde denge kayboldu güm motor yattı biraz çizildi :salut: kafam ona bozuldu neyse en azından kendimde bişey yok
Kendinde bişey yoksa sorun yok dostum,motorda ki bi kaç çiziğin vucudunda olmasından iyidir...Çok çok geçmiş olsun,bence bundan sonra daha dikkatli olmalısın,yollar süprizlerle dolu...:cat:
Geçmiş olsun, son olsun inşallah. Yolda gördüğüm irili ufaklı taşları yol kenarına atma alışkanlığı (rahmetli dededen kalma) bence herkeste olmalı.. Bu gibi bi durumla hiçbirimiz karşılaşmayız umarım. Hoş şimdi düşünüyorumda bizim dede olsa olsa atlar yüzünden böyle bi alışkanlık kazanmıştır.. Motorları düşündüğünü sanmıyorum...
geçmiş olsun kardeş şimdi bende ilk kazamı hatırlamıştım bir arabanın ön kaputunun üzerine cıkıp oradan düşmüştüm ileride birer anı olacaklar bu ufak kazalar ve en önemlisi teçrübe kazanıyorsun tekrardan geşmşi olsun