F ferrmass Katılım 9 Nis 2013 Mesajlar 1 9 Nis 2013 Konu Yazar #1 herkese iyi günler off road motosiklete plaka nasıl cıkarız cıkaran varmı yöntemi nedir bana yardımcı olursanız sevinirim
herkese iyi günler off road motosiklete plaka nasıl cıkarız cıkaran varmı yöntemi nedir bana yardımcı olursanız sevinirim
Arda1414 Katılım 6 Eki 2013 Mesajlar 43 9 Eki 2013 #2 Off road motosiklet mi ? Benim bildiğim off road atv de var motor her türlü plakalı eğer varsa kusuruma bakmayın ben daha önce duymadım.
Off road motosiklet mi ? Benim bildiğim off road atv de var motor her türlü plakalı eğer varsa kusuruma bakmayın ben daha önce duymadım.
cenkito Katılım 26 Ocak 2010 Mesajlar 4,680 9 Eki 2013 #3 offroad special cross lara orjınal haliyle plaka olmuyor, far sinyal gibi trafik ekipmanına sahip olmadıgı için, proje çizdirilip eksikler tamamlandıktan sonra bir sürü ugras sonucu cıkartılabiliyor diye duymustum
offroad special cross lara orjınal haliyle plaka olmuyor, far sinyal gibi trafik ekipmanına sahip olmadıgı için, proje çizdirilip eksikler tamamlandıktan sonra bir sürü ugras sonucu cıkartılabiliyor diye duymustum