off bıktım yaw yardım Ltfn

Tahmini sorun kaynakları;

1.Gereğinden fazla oranda yağ kullanman;
2.Karbüratör sisteminde hava/yakıt karışım oranının bozuk olması, bu soruna neden olan bir arıza,
3.Buji ısı değerinin uygun olmaması,
4.Tıkalı hava filtresi, bozuk jigle mekanizması.

Bu sebeplerden biri veya birkaçı bujinin kurum tutmasına ve ateşlemenin bozulmasına neden olarak motorun çalışmasına engel olmaktadır.

arkadaşlar yardımlarınız icin ve benimle ilgilendiğiniz için hepinize tek tek teşekkürt ederim alalh razı olsun sizlerden motoru yaptım klape mi ney ondanmış değiştirdik simdi saat gibi calısıo :)) ohh beee kurtuldum karbüratör deistrmekten :D bu arada keske ern basta değistirseydim aldıqım doktugum benzin hepsi klape parası kadardı :D 15 ytL :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yardımlarınız icin ve benimle ilgilendiğiniz için hepinize tek tek teşekkürt ederim alalh razı olsun sizlerden motoru yaptım klape mi ney ondanmış değiştirdik simdi saat gibi calısıo :)) ohh beee kurtuldum karbüratör deistrmekten :D bu arada keske ern basta değistirseydim aldıqım doktugum benzin hepsi klape parası kadardı :D 15 ytL :D

ben tam klapededir dicektim elektrikler gitti :mrgreen:

yemişmidir acaba:silent:

gözünaydın gecmişolsun sorunun çözüldügüne sevindim

klepe dediğin diyafram olmalı

sağolun arkadaslar valla bilmiorm diyafram nasıl bisey. bnm dediği şey şöyle dört köşe bişey üstünde iki tane tırnak gibi bişiy vardı tamirci klape dedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar