ODTÜlü Motorcular

Malum yerleştirme sonuçları açıklandı, üniversitelerimiz belli oldu. Ben de Orta Doğu Teknik Üniversitesini kazanmış bulunmaktayım. :cherry: Eğer aramızda ODTÜ'den motorcular varsa hem okul hakkında tavsiyeler almak hem de kaynaşmak açısından tanışmak isterim. :)

Herkese iyi akşamlar... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hökümet düşmanımı olcan :)

reçeteni yazıyorum, yabancılık çekme;
okul bitene kadar kominis, bittikten sonra kapitalist olacan
milli değerlere mesafeli, ispanyollara karşı sempati hisleri içinde olacan.
dolmuş şöförüne hocam diycen.
saç sakal uzatıp hafif kambur yürüyecen.

not: odtülü değilim.

Motosikleti
SuZan
okul hayatında başarılar üstat.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

ön yargılı arkadaşlara itafen..

Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim. :rendeer:

Bölüm elektrik-elektronik mühendisliği. :)

Gazili var olmaz mı? :) Bizim fakültede çok az motosiklet kullanıcısı var. Pek motorcu dayanışması olduğunu da söyliyemem. Ankaraya gelirsen ufak tefek gezi yapmayı da düşünürsen telefonumu özel mesajdan yollayayım :)

Ben doğma büyüme Ankaralıyım zaten. :) Buluşmalarınıza gelmek isterim tabi ki; telefonunu gönderebilirsin, tanışmak isterim. Ama henüz motosikletim yok. :pale: Bu arada ablam da Gazi'de okuyor. :)

Malum yerleştirme sonuçları açıklandı, üniversitelerimiz belli oldu. Ben de Orta Doğu Teknik Üniversitesini kazanmış bulunmaktayım. :cherry: Eğer aramızda ODTÜ'den motorcular varsa hem okul hakkında tavsiyeler almak hem de kaynaşmak açısından tanışmak isterim. :)

Herkese iyi akşamlar... :rendeer:

https://www.facebook.com/groups/125507954311725/

:wiinkk:

...ispanyollara karşı sempati hisleri içinde olacan...

İspanyollaaaa mı ??:silent:

Nerden bildin bre, 3 kere başvurdum kabul etmediler, motorcusun dediler dersi vermediler ::xrock::

reçeteni yazıyorum, yabancılık çekme;
okul bitene kadar kominis, bittikten sonra kapitalist olacan
milli değerlere mesafeli, ispanyollara karşı sempati hisleri içinde olacan.
dolmuş şöförüne hocam diycen.
saç sakal uzatıp hafif kambur yürüyecen.

[url]http://s23.postimg.org/mhxecggaz/odtu.jpg[/url]

not: odtülü değilim.

odtü bu ülkenin eğitim anlamında en iyi en başarılı üniversitelerinin başlarında gelir. bence saçmalamışsın. odtülü değilim diyorsun fakat orada okumuş gibi tavsiyelerde bulunuyorsun. varsayımlarla, kulaktan dolma bilgilerle atıp tutuyor çoğu kişi. belkide oralarda okumayı beceremediği için kıskanıyorlarda. müslüman geçinen insanların bu şekilde tanımadığı kişiler hakkında gıybet yapmasına çok kızıyorum.

Ben doğma büyüme Ankaralıyım zaten. :) Buluşmalarınıza gelmek isterim tabi ki; telefonunu gönderebilirsin, tanışmak isterim. Ama henüz motosikletim yok. :pale: Bu arada ablam da Gazi'de okuyor. :)

canın sağolsun artçı kaskım her zaman hazır :) buluşmalarınıza derken bizim üniversite dediğim gibi yılda 1 kez olur olmaz onda da 3 motosikleti geçmez :D buarada numaramı yolladım :)

Çok güzel bir okula girmişsin,kutlarım :rendeer: İyi eğitimin yanı sıra,demokratik bilinci de üst düzeyde mezunlar yetiştirdiği için,
muhafazakar çevre ODTÜ ye pek sıcak bakmaz,o yüzden takılıyor arkadaş sana. :)

odtü bu ülkenin eğitim anlamında en iyi en başarılı üniversitelerinin başlarında gelir. bence saçmalamışsın. odtülü değilim diyorsun fakat orada okumuş gibi tavsiyelerde bulunuyorsun. varsayımlarla, kulaktan dolma bilgilerle atıp tutuyor çoğu kişi. belkide oralarda okumayı beceremediği için kıskanıyorlarda. müslüman geçinen insanların bu şekilde tanımadığı kişiler hakkında gıybet yapmasına çok kızıyorum.

odtü ekolünü tanıdığım kadarıyla yarı şaka yarı ciddi eleştirdim işte, bak ispanyol sempatisini de tutturmuşuz :)
müslüman geçinme işine laf nereden geliyor merak ediyorum.
buralarda yaygın espiridir öğrenciyken devrimci, bitirince voleci olan odtülüler.
siz duymadıysanız bilmem.
biri yandaşlıktan girmiş biri müslüman geçinmekten.
hakikaten bu ülke insanını stadyumlarda topluca psikoterapi seansına sokmak gerek.

ODTÜ mezunu olarak diyebilirim ki çok güzel yere gidiyorsun; zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile aktivitelerden; mühendislikteysen dersler biraz zorlayabilir, ama 7-8 sene okuyup da doyamayanlar da çoktu benim zamanımda. :)

ODTÜ mezunu olarak diyebilirim ki çok güzel yere gidiyorsun; zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile aktivitelerden; mühendislikteysen dersler biraz zorlayabilir, ama 7-8 sene okuyup da doyamayanlar da çoktu benim zamanımda. :)

Sırf birkaç seneyi daha okulda geçirmek için okulu uzatmak mı yoksa bardağa dolu tarafından bakmak mı? :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar