öbür taraftaki motosikletler...

Size Garip gelebilir ama aklıma geldi paylaşmak istedim::stretche::evil:: öldükten sonra acaba öbür tarafta motorsiklet varmı ::melek02: diyanete yazacagım bunun cevabını merak ediyorum.. öbür tarafta herşey beleş::xs06:: kesin bineriz bir tanesine. sizce siz orda nasıl biir makina kullanırsınız..

Ölümden sonra hayata inanmıyorum :p Ama eğer cennet varsa herkeste R1200GS, cehennem varsa orda da herkeste R1200GS vardır; ama cennette benzin bedava, cehennemde ise 97 oktanın litresi 3.37 YTL'dir :mrgreen:

Vallaha her gün anneme dediklerimi Konu açmıssın BRavo :p
Ben de cok merak ediyorum acaba var mı :) Düşünsene saç kılından ince köprğden 600RR ile geciyosun :queen::queen:

Annemde öbür tarafta binersin diyip duruyor.Erkenmi gitsek acaba kalırmı bize iyi motor.:p

sen bu dünyada güzel amel işleyip hayırlısıyla öbür tarafa göç edersen inşallah ordada her isteğin gerçek olur merak etme.

Son düzenleme:
Size Garip gelebilir ama aklıma geldi paylaşmak istedim::stretche::evil:: öldükten sonra acaba öbür tarafta motorsiklet varmı ::melek02: diyanete yazacagım bunun cevabını merak ediyorum.. öbür tarafta herşey beleş::xs06:: kesin bineriz bir tanesine. sizce siz orda nasıl biir makina kullanırsınız..
eğer cennete girersen ne dilersen önüne gelir ona göre yaşa bu dünyada bunun öteki tarafıda var :::)))))):cat:

ya o zaman bi soruda benden :S

ölümden sonraki yaşamda 33 yaşında mı dirileceğiz nasıl olcak sonsuza ek mi yaşayacağız :silent:

hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun ::winkwink ::winkwink

öbür tarafta motosiklet olmaz olur mu :)

bike.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tüm dinler cenneti vaad eder.
Zaten bişey vaad etmeyen dine kim inanır?:)

da!!!!

Cennetin öbür tarafta olduğunu hangi din söyledi size?:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar