O ring kopma sorunu

Merhaba, Bir sorum olucaktı tecrübeli motor sever arkadaşlarıma bugün zinciri temizlerken 3 tane o o ring'in koparak yukarı kalkmış olduğunu gördüm ve çekip çıkarttım yerinden. Acaba doğru mu yaptım bilmiyorum yerine iktirmek mümkün değildi çünkü kalkmıştı ve kopmuştu. Bu neden olur bir sorun doğurur mu acaba?

O oring'lerin tek amacı sürdüğümüz, sıktığımız zincir yağının daha iyi tutunmasını sağlamak, sorun olacağını zannetmem fakat o kadar aşınmış durumdaysa(koparak yukarı kalkma) zinciri değiştirmek makul bir karar olabilir, zincir gergisi ne durumda, en arkada mı, kaç bin km'dir kullanılıyor zincir ? motosikletin modeli nedir bir de =)

O oring'lerin tek amacı sürdüğümüz, sıktığımız zincir yağının daha iyi tutunmasını sağlamak, sorun olacağını zannetmem fakat o kadar aşınmış durumdaysa(koparak yukarı kalkma) zinciri değiştirmek makul bir karar olabilir, zincir gergisi ne durumda, en arkada mı, kaç bin km'dir kullanılıyor zincir ? motosikletin modeli nedir bir de =)

Motor daha yeni Suzuki inazuma f 2015 model 8900 km de daha. 3900 km de aldım ve ortalama her 500 km de bir yağladım her 1000 km de bir de gaz yağı ile temizleyip yağladım. Açıkçası bu durum çok ürküttü beni.

Motor daha yeni Suzuki inazuma f 2015 model 8900 km de daha. 3900 km de aldım ve ortalama her 500 km de bir yağladım her 1000 km de bir de gaz yağı ile temizleyip yağladım. Açıkçası bu durum çok ürküttü beni.

Zincir gergisi ne alemde acaba ? bir resmini çekip atabilir misiniz ?

Birkaç tane keçe kopmayla birşey olmaz biraz ses yapar ve toz toprağı aralara toplar .

Senin zincir galiba bol o yüzden kopmuştur gerçi keçeler yerinden çıktığına göre bol değil se bile artık bollasti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar