O nasıl süpermoto kullanmaktır öyle(video)

Çözünürlük düşük ama video çok hoşuma gitti. Genelde Race le çekerler böyle azgın yol videolarını ama bu abilerin motorunun k.çı başı oynuyor resmen:p

eylence 2.30 başlıyor asıl

Öncelikle bu tarz sürüşleri tasvip etimiyorum ama motorun üzrine üzerine süren yurdum araç sürücülerine böyle tam kapı hiazsındayken tek silindieli gümbürdeyen bi süper moto ile teker yapmak iyi olurdu. Hele camı açıksa kısa süreli bi şok ve kalıcı travma yaratabilir:sunny:

başta stoppie yapan mini münübüs te çok acayip:cat:

ve 4.46 daki racingçi abiye biraz ayıp oldu gerçekten:queen:

Not: Verildiyse özür

link

http://www.youtube.com/watch?v=vsBdUt9MvxQ&feature=related

Baya kaşındılar ama amaç ne anlayamadım. Heralde yaşı küçük japon varoşlarının gençleri.

Bizim türk polisi barikatını öyle vurup geçecen bidaha motor selesine oturmassın gibi geliyo:queen: Gerçi onlarda biraz zorlanmıştır bi süre ama:cherry:

Baya kaşındılar ama amaç ne anlayamadım. Heralde yaşı küçük japon varoşlarının gençleri.

Bizim türk polisi barikatını öyle vurup geçecen bidaha motor selesine oturmassın gibi geliyo:queen: Gerçi onlarda biraz zorlanmıştır bi süre ama:cherry:

bizimkiler jobla vurur bunlar ışıldakla ,

Kocaeli İl Temsilcisi
motosikletleri artık kendi organlrından gibi olmuş :) sağ yada sol elini nasıl kullanıyorsa bindikleri aletleride öyle kullanıyorlar :)

ancak bir gün düşeceklerini yada bir kazaya karışacaklarından adım gibi eminim ,

zor zanaat :)

similasyon oyunu gibi, ben similasyonda bile canım gitmesin diye 3.5 atıyorum zannederim bu arkadaşlar bonus puanlarıyla yedek bir kaç ,can daha aldılar :cherry::rendeer:

gp500 arkadaşım paylaştığın videodakiarkadaşın denge sorunu var. dönerken hep ayakları yerde. bence bu ölümüne kullanmak diyorum

motosikletleri artık kendi organlrından gibi olmuş :) sağ yada sol elini nasıl kullanıyorsa bindikleri aletleride öyle kullanıyorlar :)

ancak bir gün düşeceklerini yada bir kazaya karışacaklarından adım gibi eminim ,

zor zanaat :)

similasyon oyunu gibi, ben similasyonda bile canım gitmesin diye 3.5 atıyorum zannederim bu arkadaşlar bonus puanlarıyla yedek bir kaç ,can daha aldılar :cherry::rendeer:

Bu kafayla kaza yapıcakları konusunda haklısın:cat: Yetenekliler ama spiderman değiller sonuçta:)

gp500 arkadaşım paylaştığın videodakiarkadaşın denge sorunu var. dönerken hep ayakları yerde. bence bu ölümüne kullanmak diyorum

Supermotoda karakteristik viraj alma tekniği bahsettiğin. Adamların tekniği gayet iyide gidişat iyideğil:p

sizler bence asıl bunu izleyin aşırı keyifli bir video herkeze supermoto aldırabilir..

http://www.youtube.com/watch?v=_r-1t6D5E6U

tek teker ve drift sevenlere....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

+ bu videodaki kadarda racing meraklısı görmedim adam crosstan race yapmış ..

3.saniyede durdurun ve görün :D

http://www.youtube.com/watch?v=SMBFL5ANk64&feature=related

Verdiğim videonun yüksek çözünürlüklü orjinalini vermissin. eyvallah:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar