O GECE iSTANBUL...

Yaf yatacam yatamıyorum bir yeri okuyorum mst atıyorum bakıyorum benden sonra biri cevap yazmış hadi ona msj diğeri cevap.Aha bu son biram daha mermi manya yapsalar yatacam yaaaa walla uykum geldi bak cevap yazma bana cevap hakkı doğar sonra ha :santa:

:cherry: :cherry: :cherry:
zaten birazdan başlarlar ''ağalar''
-burası motosiklet sitesi. siz ne konuşuyonuz bakiim
-sizi gidi hinoğlu hinleeeeeerrrr...
-bıdı bıdı, vıdı vıdı... :cherry: :cherry: :cherry:

Selam,
Yeni üye oldum. Merak ediyorum da aranızda bayan var mı :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gurzan' Alıntı:
umarsız dostum.
aldıgın makina canon'un sırf ucuz pazarda da yer sahibi olmak için ürettigi en dandik makinalardandır maalesef.
örtücü'sü plastikten imal edilmiş olup sıcağı gördügünde deforme olabiliyor. korumasız (termik çanta) kesinlikle guneş ışığı veya otomobil içinde bırakma.
aklında bulunsun.
bu arada senin motorla fotograf gezisine çıkabiliriz :cherry:
hele bi hevesini alda :)

Gürzan fotograf makinem plastik ve hafif metallerden olduğu için ucuz ancak hafifliğinin yanında EOS300'ün özelliklerine sahip 7 noktadan ışık ölçme vs.. Ayrıca objektifin yuvası da plastik onu söylemeyi unutmuşsun ;)

UmARsIZ' Alıntı:
gurzan' Alıntı:
umarsız dostum.
aldıgın makina canon'un sırf ucuz pazarda da yer sahibi olmak için ürettigi en dandik makinalardandır maalesef.
örtücü'sü plastikten imal edilmiş olup sıcağı gördügünde deforme olabiliyor. korumasız (termik çanta) kesinlikle guneş ışığı veya otomobil içinde bırakma.
aklında bulunsun.
bu arada senin motorla fotograf gezisine çıkabiliriz :cherry:
hele bi hevesini alda :)

Gürzan fotograf makinem plastik ve hafif metallerden olduğu için ucuz ancak hafifliğinin yanında EOS300'ün özelliklerine sahip 7 noktadan ışık ölçme vs.. Ayrıca objektifin yuvası da plastik onu söylemeyi unutmuşsun ;)

UmARsIZ, canim dostum; makinani kötülemek için degil, sicaga karsi uyarmak için yazdim. aynisini yasayip, çöpe attim. sende atma diye yazdim.
yanlis anlama lütfen. herkes gergin, sinirli. inan tavsiye için yazdim.
sevgiler...
:rendeer:

yorum yazan arkadaslar; hepinize ilginizden dolayi tesekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürzancım yanlış anlamadım ki. Zaten bu foruma çok sık takılmadıım için insanların gerginliğinin de farkında değilim :sunny:

Bak göz de kırpmıştım ;)

Saygılar ve sevgilir ;) :rendeer:

Bu gece yine yağmurluydu istanbul.
ve çakan şimşeklerden birkaç tanesi sobelendi :)

dsc00006m1np.jpg

bu da benim takıntım :)

musti buralardaysan bi bak bakalım sen anlarsın potoşap mı bunlar gerçek mi:queen:

sahiden güzel bir siteymiş arkadaşlar gezin yani öneririm:cat:

Benim de foto merakım war.Hatta bazen siteye de çekip gönderdiklerim oluyor.Mesela en son bisiklet tabelasını göndermiştim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar