o bir Honda.. o birrr Titan..

Keske benim eski titanimin fotosu olsaydi onuda koysaydim.ama turkiyeye donunce fotosunu ceker koyarim buraya insallah

benkaan' Alıntı:
bırak yaaaaa çekmeyi eren.:p keserim sibobunu görün gününü...

senkaan abi ööle hadi diyince kesemen.. :queen: bu motora bu kadar fun-ilgili toplamışken zor o biraz.. :queen: :cherry:

ben her zaman savundum bu motoru bu topictede haklı olduğuma inandım burda ilaç firmalarında war taş gibi tam gaz gidiyolar hiç arızada yok ben ybr hastasıyım ama her ne olursa olsun alacak olsam honda CGL125 alabilirim devir saati yok ama kalitesi war ybr den tek eksiği devir saati ...

erenin motoru 100.000 km de.kendi zaten bir devir saati olmuş. kaskına bayıldım kendi elleriyle boyamış.hoş motorun her bişeyini kendi yapıyo :cat:

benkaan' Alıntı:
erenin motoru 100.000 km de.kendi zaten bir devir saati olmuş. kaskına bayıldım kendi elleriyle boyamış.hoş motorun her bişeyini kendi yapıyo :cat:

evt abi ya kaskı çok hoş olmuştu.. içini falanda yenilemiş.. :cat:

sonucta honda bızı oldurur kendı olmez valla:queen: :queen: :queen:

gerçekten kalitesini yine ispatlamış.

nice 100.000 km lere arkadaşım.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde vardı CBR 125 almak için satmıştım ..2,450 liraya geçen yıl Eylülde..Harika bir makinaydı...Sattığımada pişmanım çünkü gerçekten iyiydi..

geçende serviste bi abiyle konusuyoruz laf dondu dolastı uzun yol yapmaya geldi adam dedi ki "bende titan vardı izmitten konya ya gittim hemde 15 dakka yemek molası verdim devam ettim" bende ohannes dedim icimdem

richy' Alıntı:
geçende serviste bi abiyle konusuyoruz laf dondu dolastı uzun yol yapmaya geldi adam dedi ki "bende titan vardı izmitten konya ya gittim hemde 15 dakka yemek molası verdim devam ettim" bende ohannes dedim icimdem

ben bu motoru görene kadar şaşırırdım ama artık çok normal geliyo.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hondalar gerçekten çok kaliteli arkadaşlar öğle çang çung çing ler gibi değil..İkinci el olsun kalite olsun

hondanın bütün özellikleri bir yana admalar saglamlıgı ile ün yapmışlar. bu motor işinin profu olmuş adamlara sorun. saglam motor istiyorsan honda diyorlar. arkadaşta helal olsun motora iyi bakmış. :cat:

valla bu canavar ben ne yüzbinler görürüm dercesine duruyor arkadaş sanada bravo iyi bakmışsın inşallah kazasız belasız binersin konyaya glirsen bi tur binerim ama :) şaka bi yana 1. NUMARLI ADAMSIN ŞU AN BRAVO ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::exclaim: ::exclaim: ::plus1:: ::asker:: ::tutkuy:: ::puro:: ::eek:hmy:: ::xblink:: ::pokey::

bahsı gecen motorla adanada kaza gecırdık ama onemlı bısey yok daha dogrusu hıc buısey yok ne motorda nede erenle bende allah daha kotulerın den saklasın nıce 10 bınlere nıce 100 bımnlere kaan onun kaskına kım hasta dıılkı beraberde calabıılırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar