O Artık Damalı Bayraklı =)

Evet Arkadaşlar Motorumu Biliyorsunuz Şimdide Öne Damalı Bayrak Şeklinde Şerit Cektirdim Yorum Sizlerin.

gidonun önündeki şeritleri kaldırsan daha güzel duracakmış gibi geliyor bana...Tabi yine de sen bu halini seviyorsan sorun yok:cat: bu arada plakasız mı dolaşıyorsun???

gidonun önündeki şeritleri kaldırsan daha güzel duracakmış gibi geliyor bana...Tabi yine de sen bu halini seviyorsan sorun yok:cat: bu arada plakasız mı dolaşıyorsun???

Plaka yı app yapıyorum kardeşim ondan..Şimşekleri Mi Diyosun Gido Derken :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
_________________________ :) ____________________________

Değişik olmuş; ama ben bu motorun aynısını 2007 de kullanmıştım.Arkadaşın motoruydu adı "baotian" dı. Aynı model motorları farklı isimlerde sattıklarına yine şahit olduk.

Mersin İl Temsilcisi
Hocam 55 metreden çekseydın resımlerı daha ıyı gorurduk...

bu aralar ben ne söyliceksem birileri benden önce söylemiş oluyor. çok uzak çekmişsin, güneşi önüne alıp çekmişsin, detaysız çekmişsin.... emeğine sağlık ama aynı özeni foto çekerken de gösterseydin keşke...

bence hoş olmuş :)

güzel olmuş, fotoları yakından çeksen daha iyi olurdu
eskiden damalı taksiler vardı istanbulda onu hatırladım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaşırdım :mrgreen: Arkadaşın dediği gibi gidonun üzerindekiler fazla aslında hepsi fazla da neyyse :mrgreen: Zevkler renkler sen beğeniyosan sorun yok :)

Kusura Bakmayın Daha Dikkatli Olurum Bundan Sonra =) Beğnenene De Begenmeyenede Teşekkür Ederim :)

farklı olmuş emegine saglık önemli olan senin begenmen gerisi sorun değil. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar