Nur içinde yat Gazanfer Ozcan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin .. Ölüm herkes için ...

Allah rahmet etsin.Yakınlarına sabırlar versin.
Yeri kolay kolay doldurulamayacak büyük değerlerden birisiydi...

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Son zamanlarını devlet tarafından vergi borçlarının dayatılması ile geçirdi.Bu onun için son zamanlarında çok yıpratıcı oldu.Devlet maalesef böyle, Türkiye'de sanat için yıllarını veren sanatçılarımız için hiç bir imtiyaz sağlamıyor ki bu ne acı.Beni şahsen üzen de buydu.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Son zamanlarını devlet tarafından vergi borçlarının dayatılması ile geçirdi.Bu onun için son zamanlarında çok yıpratıcı oldu.Devlet maalesef böyle, Türkiye'de sanat için yıllarını veren sanatçılarımız için hiç bir imtiyaz sağlamıyor ki bu ne acı.Beni şahsen asıl üzen de buydu.

Son düzenleme:
degerli bir insan ve degerli bir tiyatrocu nur içinde yatsın allah rahmet eylesin
:salut:

allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..

çok önemli bir sanatçıydı..

Değerli bir sanatçıyı ve insanı yitirdik. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

asm

Allah rahmet eylesin.

Tiyatro camiası açısından büyük kayıp.

dün ntv de okan bayülgen sade vatandaşda bu konu hakkında konuşuldu gerçekten gözlerim doldu ve çok güzel bir programdı . . .

Gazanfer Özcan söylediği bir söz varmış türk milleti unutkandır kimleri unuttular öldükten sonra benim için en fazla 1 hafta konusulur sonra bende unutulmaya mahkumum demiş bence onu bu kadar çabuk unutmamalıyız . . .

allah rahmet eylesin . . .

:salut::salut: vefat ettiğini bu sabah duyunca gerçekten çok çok üzüldüm allah bol bol rahmet eylesin:salut:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Duydum şok oldum. Bir ustayı daha kaybettik... Toprağı bol olsun. :salut:

bir yıldız daha kaydı diyorum , türk sinamasına ve tiyatrosuna katkılarından dolayı ona minnettarız. . Nur içinde yat üstad ..:salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar