abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.....o ne beee....:silent:
bu şahsiyet benmiyim yoksam...

r:yahu vallahi Mertere gittik ya ölen çocuğun annesi ağlıyordu ona üzüldümde bi sigara yaktım...canımda sıkıldı zaten...surat asıkmış...bu kadar suratsız olduğumu bilmezdim...valla tipsiz sevimsiz biriyim...
kaderimizde poktan zaten...

ale:
yorumlarda maşallah tipsizin dostu olmaz prensibi...
hepinizle tek tek ilgilenicem...hüüücuuummmmmmm....:bounce:
en sonunda peşine paparazzi mi taktınız peşine

:queen:
abi hep tuzak hep alengirli işler...adam yüzüme gülüyor arkamdan iş çeviriyor...yanımda biri Galatasaray Üniversitesinden birde Yıldız teknik üniden 2 tane öğretim üyesi var...muhasebeci arkadaşım var...gel diyom ortam yapalım...bana demezmi...annem geldi onu özleedimmm...bıraksam ağlıycak...
süt kuzusuuu...ana kuzusuuu...sütünü içde gel gezilere bidahaa...hayın domdom...çektiği resimlerde rezil ha....yahu elinde eşşek kadar mercekli klas makine var..bumudur şipşakcılığın...

:bounce:
yok dostum.
güpegündüz, istanbulun göbeğinde, insan içinde böyle dolaşıyor arkadaş.

r:
bi kalkıyoz deiler...birde açıklama var dediler...kaskı bidaha çıkarmadım...terledimde kankü...sigara sağlığa zararlıdır...ama insanlar için geçerli bir yasak...pandalar için bir araştırma yok....
Yahu nasıl tiplerdir bunlar, ayıptır, günahtır!!!
ulan kütükson sana yemin ederimki Merter ambians sabahı senide alayımda takılalım diye düşünmüştüm be...vallahi billahi...ama alışmasın sonra diye vazgeçtim....iyiki vazgeçmişim ..
Bu tiplerden dolayı motorculara da laf geliyor. Almayın kardeşim bunları aranıza.

Örnek insan değil bunlar... :mrgreen::queen::queen:
kanküler normalde ben Mertere erken gidip artık kıçıma sığmayan 60 beden bermudaların yerine yeni şeyler bakıcaktım ama üşendim yine...normalde bende sandalet ve bermuda vardır...hor görmeyin garibi...böyle rahatım...napim...ben türküm düşmem...düşsemde türk olduğum için ölmem...ölsemde türk olduğum için cennete gidip hurilerle çelik çomak oynarım...çünkü ben türküm...:queen:
:queen:abi saçlarını gizliyo galiba yyada kask kafasına yapışmış jöleden dolayı
benim farkettiysen kaskın altında kep vardır ters bi şekilde...küçükkende böyleydim...saçlarımla kask değdimi uyuz olurum...
bu adam insan değil
bu adam normal değil
:
+1...+1....

bişey görmediniz kanka...
yawww arkadaşlar öle demeyin onlar olmasa daha dorusu onun gibiler olmasa biz burda nasıl gülcez dimi ama birazda böle şeyler görelimki gülmek için bahanemiz olsun

ben koptum yani:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:bu dünya var oldukça böle uzaylı tip:mrgreen:ler görmeye devam ederiz biz
illa sizden olcaz demi...kaç milyarsınız benimi çok gördünüz bu gezegene...
Akıllı adam kafayı koruyo :cherry: Sizin güneş ışınlarının zararlarından haberiniz var mı
abi bi doğal halim yakalanmış..gelen vurdu giden vurdu ya...

ale:
adam "çekmeyün hemşerüm, çekmesene lhaaan" der gibi.
hani kamerayı engellemeye çalışırlar ya
bu kıltekin var ya...görsen göbeğinden nereye adım attığını bile görmüyor...
çehmeyinnn gardaşımm...patron gelsün bi...:cherry:
anaaa.... korktum yau, kim bu kel? ay pardon, o kafa diil di mi? kask

allah bilir motora binerken cikariyodur kafayi, aman, kaski
zuaha
(cok kizdirmayin mete abimi)
çok kızdırdılar beni..ühühühü....:salut:
mete_han meşur olmuş.abi kopuyorum hala be...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
abi dikkat et bundan sonra,herkes senin peşinde haberin olsun.
ah kanka ah...kıymetimi bilemedin oralarda...yoksa senin olurdum...:queen:Güldikene yar oldum ben...artık benden ümidi kes kanka...:cherry:
OLaYYYY adam :queen: ya ne isterLer bu adamdan anlamadı kiii :wiinkk:
hep kötü olayım istiyolar...falsomu arıyolar...bi kaza yapsam zaten oh canıma değsin falan derler...

yok yok demezler demi..:cherry:
şükür ki sitemiz seçkin bir mekan ve aramızda böylelerini barındırmıyoruz

kim olduğunu anlamayan da var (9.post)
mete yüzün çok asık bişeye mi canın sıkıldı.
kanka sen kaşındın....:bounce:bir porocem vardı hayata geçiricem...ilk hedefte sen varsın...:bounce:yav annesi ağlıyodu ona bakıyodum...
Etiketler: furek, mete, mete_han
Abi etiketlerde bile çıkmış....Bu adam madam diil yaaaa....Uzaydan gelme yaratık....
Kim lo bu tipsiz katamandulu?....
hem kel hem fodul seni beğenmişlerse ebeni hayli hayli beğenirler...olm siz kaşındınız...acısı fena çıkacak haberiniz olsun...yeni topiğimi bekleyin agalar...:bounce: