nUCLEUS - Alternatif Yakıtlı Konsept Motosiklet

51724421uc7.jpg

Tasarımcı Branko Lukic tarafından alternatif yakıtlı motosiklet konsepti olarak tanımlanan nUCLEUS oldukça radikal ve futuristik bir tasarıma sahip. nUCLEUS konsepti park edildiğinde alçalmak, sürüleceği zaman yükselecek şekilde dizayn edilmiş. Dikdörtgen şeklinde ki dizaynı ile köşeli hatlara sahip motosiklet kavramının hakkını veren nUCLEUS ‘un web sayfasından aracın çalışma şeklini ve detaylarını seyredebilirsiniz.
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

18424556hl0.jpg

61838339qa8.jpg

Web Sayfası : www.nonobject.com/nUCLEUS/

Video:

http://www.nonobject.com/nUCLEUS/movie.swf

Kaynak: http://www.motoaktuel.com/blog/inde...-konsept-motosiklet/bolumler/konsept-bolumler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emeğine sağlık arkadaşım.Emeğin için düşündüğüm şeyleri bu motosiklet için düşünemiyorum.Motosiklet iğrenç bişey olmuş.Tipsiz ötesi,daha da ötesi,çirkinlik abidesi...:farao: Sanayi makinalarına benziyor:farao:

fütüristik tasarımları hep sevmişimdir, bunu da sevdim ama yan rüzgarlarda hiç şansı yok..

ilginç bir tasarım ama kullanışlılık konusunda hiç kimseden geçer not alamaz sanırım... Konsept de bir yere kadar arkadaş...

evet yan ruzgarlarda kagıt gıbı ucarsın vallaha nasıl dusunememısler bunu acaba...

çok iğrenç kötü bişe bu adamı motosıklet tutkusundan vaz gecırır valla

aerodinamiklik açısından 5 para etmez ve çok tehlikeli bir motor olduğuna eminim zaten arkadaş yukarıda da bahsetmiş. Bununla köprüyü geçmeye kalksanız yelken gibi uçarsınız. Fakat bir deneme ve yenilik girişimi olarak bence başarılı bir tasarım. İnsanı şaşırtmaya yetiyor. Bu açıdan çok beğendim gerçekten. Böyle bir motosikleti sürsem ne düşünürdüm hiç bilmiyorum ama fikir çok basit ve ilginç sadece bu açıdan çok sevdim. Güzel..

Daha gerçekçi tasarımlarla vakitlerini harcarslarsa daha yararlı olurlar bence.:)

bence çok çok güzel ... sıradan cadde motorları gibi degil .. farklılık bazen iyidir bazende tam tersi.. binecek bişeyim yoksa buna biner eve giderim :)

Branko Lukic kardeşim sen daha çalış, bu hızla gidersen işsiz kalırsın, bu ne biçim tasarım bööö :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buldum şavaş Motosikleti Olmuş Bu

yaw ben de bişeye benzetemedim garip bişey olmuş bence motosiklet ruhunu yansıtmıyor:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar