NTV de Kenan Sofuoğlu Yarışıyor İzleyin

slm arkaaşlar ntv de yarışları izliyorum sofuğlu virajda dönerken düşen motoru diziyle kaldırarak düşmesini engelledi ve ikinci sıraya düştü şuanda da tekrar birinciliği kaptı süper çekişme var izleyin derim ben size

nefes nefese bi yarış çıkardı Kenan süperdi süperdi süperdi

teşekkürler Kenan SOFUOĞLU :rendeer:

Harika bir yarıştı gerçekten Kenan sohw yaptı resmen hele yarış sonu tekterle amma
gitti yavf süperdi valla helal olsun sana beeyaa.

güzeldi tek kelime ile. ama düşen motoru diziyle kaldırması takdiren şayan bir pilotaj. start finiş düzlüğünü tekteker geçmesi görülmeye değerdi...

güzeldi tek kelime ile. ama düşen motoru diziyle kaldırması takdiren şayan bir pilotaj. start finiş düzlüğünü tekteker geçmesi görülmeye değerdi...

Evet poposu sele görmüş herhangi biri böyle bir kurtarışın neredeyse imkansız olduğunu bilir.Kabiliyetinin çok önemli bir göstergesiydi bence.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Tek kelime, harikaydı. Bu gururu bizlere yaşattığı için Kenan'a binlerce teşekkürler.

:( Kacirdim ya ben yarisi, yaris sonrasi roportajlari izleyebildim ancak ve gururlandim yeniden.. Yarisin tekrarindan haberdar olursaniz buradan paylasin lutfen arkadaslar, izlemek istiyorum..

NORACE kardş ben sana anlatım viraja girerken motoru çok yatırdı ve lk önce dirseği yere deydi ve biranlık dengeyi kaybetti ve yattığı tarafa düştü iyice üstün bir kabiliyet ve refleksle dizini bir manivele gibi kullanarak kendini motorla birlikte yukarıya doğru itti bu anlattığım olay süre olarak 2 saniyelik iş gerçekten o sırada programa yorum yapan eski yarışçı hayretler içinde kaldı harikaydı yoksa kenan yarışı kaybedebilrdi çünkü 2 tur falan kalmıştı bitime neyse hayırlı olsun diyoruz nice şampiyonluklara

Kenan bugün mükemmel pilotajını bizlere tekrar göstermiş oldu...diziyle motoru kaldırması takdire şayandı :cat:

ama ben 2. olan pilotu geçerken yaptığı o mükemmel frenlere hasta oldum...

o nasıl bir frendir öyle :queen:

HARİKASIN KENAN ::biggrinn::biggrinn

NORACE kardş ben sana anlatım viraja girerken motoru çok yatırdı ve lk önce dirseği yere deydi ve biranlık dengeyi kaybetti ve yattığı tarafa düştü iyice üstün bir kabiliyet ve refleksle dizini bir manivele gibi kullanarak kendini motorla birlikte yukarıya doğru itti bu anlattığım olay süre olarak 2 saniyelik iş gerçekten o sırada programa yorum yapan eski yarışçı hayretler içinde kaldı harikaydı yoksa kenan yarışı kaybedebilrdi çünkü 2 tur falan kalmıştı bitime neyse hayırlı olsun diyoruz nice şampiyonluklara

ben izledim ama dizinin yere deydiğine inanamıştım.sağol.

norace yarış sırasında ters açı kamerasından gösterdiler orda daha ii görünüya fakat yarıştan sonra ki özet görüntüde pek anlaşılmıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar