Noter'in ruhsatı hemen vermemesi

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Arkadaşlar bugün sıfır motora ruhsat çıkarmak için notere gittim. Bir saatten uzun sıra bekledim. Boşuna beklemişim. Evrakları aldı. Uyumluluk belgesini kontrol etmemiz lazım bir kaç gün sürer dedi. Standart prosedürleri buymuş artık. Bıraktım evrakları mecbur çıktım. Çalışan kendisi de söyledi bütün noterler kontrol etmiyor falan diye. Gümrükten geçmiş bu araç sonuçta daha nesini kontrol edecek anlamadım. Yakın zamanda noterde böyle bir muameleyle karşılaşan oldu mu?

Mühendismiymiş kendisi evraktaki bilgiyi oraya girecek al evrakları başka notere git saçmalamış.

Bu işte bir iş var normal değil sistemsel bir sıkıntı olmuş ve bir şey uydurmuş olabilir.

F54

2018 model sıfır km honda aldım evrakları kargo ile yolladılar noter e gittim 10 dakika içinde ruhsat çıktı ve plaka basma belgesi ile gidip plakayı bastırdım
senin işte bi yanlışlık var

Motosikleti
D400
bugun notere git ama başka birisiyle konus evraklarını ıste benceç

seni sevmemiş ya da canı sıkılmıs belli ki

CRF

Arkadaşlar noterler sistem değiştiriyor. Artık web'e geçiyorlar 2 gündür geçiş süreci ve sıkıntılar vardı . Bugün çözülmüş olması lazım.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Bugün gidip evrakları isteyecektim ki sabah aradılar hazır diye. Gittim aldım ruhsatı. Ben gittiğimde bir başkası daha aynı sekilde ruhsatını almak için gelmişti. Belliki bana özel bir maemele degildi ama yine de niye böyle yapıyorlar anlamadım.

Bugün gidip evrakları isteyecektim ki sabah aradılar hazır diye. Gittim aldım ruhsatı. Ben gittiğimde bir başkası daha aynı sekilde ruhsatını almak için gelmişti. Belliki bana özel bir maemele degildi ama yine de niye böyle yapıyorlar anlamadım.

Hayirli olsun,kazasiz belasiz ağiz tadiyla kullanin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar