Noterde ceza ödemek

Merhabalar,

Yarın aracımın devrini vereceğim noterden fakat e-devlette gözüken 95 tl tutarında bir cezam var bunu noter veznesinde ödeyebiliyor muyum bilgisi olan var mı ?

evet ödediğinizde hemen borç kalkar, tabi bu bankayla belediyeninde keyfine kalan bişey

gib.gov.tr'ye gir oradan öde.

İşte sıkıntı orada e-devlette çıkıyor ceza 2 gün önce yemişim ama orada çıkmıyor şu an elimde de nakit param yok ki gidip ödeyeyim tak diye yarın satış vermem lazım malak gibi kaldım ortada

3 gün önce cezamın birini yatırmıştım ve halen o ceza ödenmiş şekilde gözükmüyor

gib gov tr trafik cezası kısmında borcun gorunuyorsa satış yapamazsın.

görünmüyor ama ben yine de ödemek istiyorum dersen orada beyana dayalı trafik cezası odeme seçeneği var. bilgileri duzgun bir sekilde girersen sorun cikmadan odersin.

Sabah noteri bir ara satisa engel varmi diye sor, cezanin ne cezasi olduguda noterden cikar en iyisi biyle malesef sacma sistem

cezayı ödedim satış için notere gittim ceza sistemden düşmemiş bu seferde satışı yapamadık allem ettik gullem ettik satamadık motoru devletimizin e-sistemine hastayım bayılıyorum hatta sevinçten kendimi pazarlayacağım şimdi

15 gün önce motor aldım. noterde veriyorsun kredi kartını görevli senin yerine cezayı ödüyor ve satış tamamlanıyor. Ayrıca ödenmemiş vergiler de aynı şekilde ödeniyor. noterde hepsini halledebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar