Noter satışından sonra sigorta yaptırmak için tanınan yasal süre?

Arkadaşlar bunun gerçeği nedir? Kimisi 10 gün diyor kimisi 7 kimisi 3...
Resmi açıklaması nerdedir bunun?
Noter satışı ile 2. el bir motosiklet aldım, bunu kaç gün içinde sigorta yaptırmam gerek?

noter ruhsata ayın kacına kadar gidip işlem yaptırabileceğini yazıyor 30 olması lazım diye hatırlıyorum ruhsatına noter yazı bak oraya

Arkadaşlar bunun gerçeği nedir? Kimisi 10 gün diyor kimisi 7 kimisi 3...
Resmi açıklaması nerdedir bunun?
Noter satışı ile 2. el bir motosiklet aldım, bunu kaç gün içinde sigorta yaptırmam gerek?

en iyisi açıp telefon acenteye sormak.

10 gün olarak biliyorum,ona göre işlem yaptırdım.

F54

trafikte yakalanmayı bekleme bence çünkü motoru bağlrlar sigortasız araçların trafiğe çıkması yasakkk

noter 10 gün demişti, satıcı kendi adına olan sigortayı sonlandırmak istediğinde hesaplarını 10 gün sonraya göre yapıp kapatıyorlarmış.
Ama bu arada senin başına bir şey gelir aldığın adamı aramak zorunda kalırsın vb. en iyisi hemen git yaptır derim.

noter 10 gün demişti, satıcı kendi adına olan sigortayı sonlandırmak istediğinde hesaplarını 10 gün sonraya göre yapıp kapatıyorlarmış.
Ama bu arada senin başına bir şey gelir aldığın adamı aramak zorunda kalırsın vb. en iyisi hemen git yaptır derim.

noter satışı yaparken eski poliçenin fotokopisini almanız yeterli:cat:

Notere göre 2 gün demişti Ben 4 ay önce motoru aldım üstüme dün gittim sigortasını yaptırdım kısacası polise yakalanmadıgın sürece sıkıntı yok polisin insiyatifine bırakarak yola cıkmakta biraz riskli. Bide şu var kaza yapmak en sakıncalı durum kaza olursa tutanaklara işlenirse senin için sıkıntı yaratır ben bunlardan uzakta motor kullanırım diyorsan benim gibi 4 5 ay kafana göre sigortasız da gezebilirsin 5 10 lira gecikme cezası uyguluyorlar onun dışında bişey yok :p

Son düzenleme:
Motoru alırken sigorta yapmışlardı, tarihine baktım bitmiş. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar