noter satışı ??

mrb arkadasLar bn istanbuLdan ada motordan 0 hyo aLdım 2010 modeL burdaki bayiye yoLLycakLarms benim yasım su an 17 2 ay war doLdurmama motoru üstüme aLabiLirmiyim yasımı doLdurmadan ?

alırsın.motorun hayırlı olsun bende hyosung sahibiyim aramıza hoşgeldin. bu arada ehliyetini almadan trafiğe çıkma.sana en güzel hediye bu uyarıdır =)

saoLasın hosbuLduk ehLiyetimi gecen yaz aLmstm war zaten =) işte bu üstüme aLma konusunda farkLı farkLı söyLeyenLer oLdu ondan soriyim dedim

ilginç ama öyle ehliyetin olmadıgı halde,yaşın tutmadıgı halde bir motosikleti üzerine alabiliyorsun. bu arada hangi modelini aldın hyosungun? hangi ildesin? profil ayarlrından düzenle istersen bizim gibi seninde bulundugun yer ve motosikleti kısmını.

denizLidenim gt250r modeLini aLdım forumda pek konulara katılmadıgım icin düzenlememişimdir .. peki bu ada motordan hic motor alan arkadas warmı istanbulda bilen yada

takip ediyorum zaten bayadır saoLasın biLgiLer icin peki dedigim gibi burdan aLısveris yapan yaada biLen biyer yokmu

ben 2. el aldım sen başlığa yaz orada elbet vardır alan birileri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alışveriş yapmadım. Hatta kapısından içeri girmedim ama Cennet mahallesindeki STKanuni bayisi ada motordan bahsediyorsan her gün önünden geçiyorum.

evet cennet mahaLLesindeyms oradan aLdım motoru buradaki bayiye gönderecekLerini söyLediLer o yüzden sordm saoLun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar