Notebook Tavsiyesi

Hem pil ömrü hem performans :silent: Bunlar karşılıklı birbirinin ayağına sıkan kavramlar olduğu için makul ölçüde azaltma yapman gerekecek.

i7 alacaksan eğer son aileden olmasına dikkat et(Ivy bridge). 3. aile diye de geçer. Ram'a takılma fazla onu sonradan arttırabilirsin nasılsa.

Marka olarak da Sony, Asus ve Lenovo önereceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hem pil ömrü hem performans :silent: Bunlar karşılıklı birbirinin ayağına sıkan kavramlar olduğu için makul ölçüde azaltma yapman gerekecek.

i7 alacaksan eğer son aileden olmasına dikkat et(Ivy bridge). 3. aile diye de geçer. Ram'a takılma fazla onu sonradan arttırabilirsin nasılsa.

Marka olarak da Sony, Asus ve Lenovo önereceğim.

Evet üstad,
Asus ve Lenovo iyice netleşti.İki marka kesin üçüncü sürpriz olabilir.En geç pazartesiye bu iş tamam inşallah.Kesinleşen modelleri burada paylaşırım.

Sana ve yorumlarıyla katkı sağlayan bütün üyelere teşekkürler.

HP , packert bell , vaio , Bunları ASLA ama ASLA evine sokma.

Samsung , Lenovo , Asus gözün kapalı alabilirsin.

önceki mesajda windows surface demişim de microsoft surface olacak o yanlış yazmışım...onları da araştırabilirsin ama asus a kimse laf edemez...

Aynen katılıyorum. Asus 1215B Netbook sahibiyim. 4 GB da extra ram taktım. 6 GB ram canavar makina :cat:
Samsung N150 de var. Oda çok iyi bir bilgisayar. Sunum, world, excell, Powerpoint gibi basit işler için mükemmel.
Yok ben çizim yapacağım. Birazda oyun takılırım dersen notebook ve en az 1500 TL para olacak. i5 den aşağıda almayacaksın.

_w_

Samsung kullanıyorum tavsiye ederim en azından kendi programları ile işletim sistemini en etkin şekilde kullanıyorsun. Birde samsung un batarya kalibrasyonu var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yurtdışından getirtecek olsaydınız size lenovo x220 önerirdim. tartışmasız tercih edilmesi gereken bir ürün.

@anamurspor : Hayırlı olsun yeni bilgisayarın güle güle kullan :cat: Eğer bir süre sabredip Windows olmayan bir makine kullanırsan içinde gelen windows'u 0 parasına geri iade edebiliyorsun bu arada haberin olsun. Biraz daha ekonomikleştirir işleri senin için. Sadece tüketici mahkemesi falan girecek işin içine biraz.

@sepetçioğlu : Ultrabook ile oyun oynama şansın pek olmaz haberin olsun

Hayırlı olsun herkes birşey diyor kimi hp alma diyor kimi sony alma kimi toshiba alma kimi şunu alma kimi bunu alma kimi diyor dünyanın en iyi bilgisayarı samsung en iyisi hangisi hoşuna gidiyorsa onu almak

Aynen hangisinin ne çıkacağı belli olmuyor. Benim ev arkadaşımın casperi var i7li adam yanacak korkusundan mostwanted oynayamıyor. Ama sepetçioğlu neredeyse 5 yıldır kullanıyormuş.
Sadece aşağı yukarı bir standart var görüntü itibariyle ama hepsi süpriz yapabiliyor.

Kardeşimde casper almıştı, benim 2.4 onunki 2.53 ghz di, onda hiçbir sorunla karşılaşmadık.
He bu arada umurcan ultrabook ta neden oyun oynanamıyor?

Ekran kartı performans verecek birşey koymuyorlar yer sıkıntısından. Olanlar da +3000tl civarında geziyor. Ayrıca işlemcileri de pek beklenen performansı vermiyor. Pil ömrü için birşeyler mi yapıyorlar nedir. Taşınabilirlik en önemli konu değilse tavsiye etmiyorum pek.
Valla casper'lardan yana şansınıza nazar değmesin :mrgreen: Açıkçası sizden aldığım yorumu pek fazla casper kullanıcısından alamadım.

Lenovo,asus,samsung iyidir.Lenovo'yu bizzat kendim denedim çok sağlam.Casper'ın yeni modelleri gördüğüm kadarıyla kağıt gibi(Özellikle ekran kısmı).Packard bell casperın biraz daha iyisi gibi.Toshiba arkadaşımda vardı bazı kronik sorunları vardı.Diğerlerini de bilmiyorum.

Arkadasim simdiye kadar birkac marka laptop kullandim.En cok memnun kaldigim Sony vaio serisidir.Su anda elimde iki tane vaio var.ikisinden de cok memnunum.Mini laptop alicam diyosan Lenovo s10 um var eski ama performansi cok iyi.Tabi oyun oynayacaksan seni tatmin etmez.

1-dell
2-lenova
3-samsung
4-asus
hp tosiba cesper önermiyoorum . karar senin .

tartışacak bir durum yok zaten bilgisayar elimde hayal gücüyle yorum yapmıyorum :)

HP yi bende tavsiye etmem hacı dedikleri gibi o pavilionlar varya bendede şu andv6000 var intel işlemcili olan 3 ay kadar oldu need for speed diye bi araba oyunu pc nin özellilere bakarsan yalayıp yutacağı bi oyun bayada eski zaten o yunu oynarken 1 saat sonra ekran çipi yandı yani öyle dendi..pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu..ondan sonra töbee dedim bu pc ile oyun falan oynanmaz..o gün bu gündür oyun oynamıyoruz sadece facebook mt sahibinden burlarda takılmaya iyi geliyo :queen: ilerde imkanım olursa paraya kıyıp hp olmayan bi laptop alacağim :cherry:

yorumları okurken benim kullandığım notebooku önermeyi düşünüyordumki,benim notebooktan aldığınızı yazmışsınız :)
bende Lenovonun Y570 modeli var.. vatanda %25 indirim vardı ozaman almıştım ve fiyatı gerçekten o özelliklerdeki bir notebook için çok çok iyidi.
bendeki i7 ,2gb 555Gt nvidia ekran kartı ,8gb vs... sorunsuz kullanıyorum bende..CallOfDuty tarz fps oyunlarda gerçekten
sorunsuz çalışıyor,ısınma problemide yok..etkili ısı sarfiyatı,toz giderme,süper sessiz vb. üzerindeki tuşlarda çok kullanışlı ve güzel bi özellik gerçekten..
kesinlikle güzel bir seçim,umarımki güle güle kullanırsınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar