Nostaljik Atari nereden bulabilirim ?

Biraz alakasız olacak ama hani şu çocukluğumuzdaki en azından benim dönemimdekilerin çocukluklarındaki siyah atariler var ya içinde tarzan,pacman gibi oyunlar olan joistik ile oynanan üzerine kaset de takılabilen atariler var ya işte ben onları çok özledim :pale: ya bu atarilerden nerede bulabiliriz acaba bilgisi olan var mı.bilgi veren olursa çok sevinirim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadıköyde dolu
benimde aklıma elde oynanan böyle genelde
tennis futbol oyunu olan atariler aklıma geldi
mavi kırmızı falandı renkleri

arkadaşım çocukluğumdan bende 2 tane vardı hala duruyor tavan arasında bana ulaş ben sana hediye edeyin ne olacak yanlız oyunları ve adaptörü yok ayarlarsın artık. [email protected] selamlar.

sakaryadasın sanırım, ama istanbul'a geldiğin birgün kadıköy çarşının içindeki eskicileri dolaşmanı tavsiye ederim. ps2'den commodore'a kadar herşeyi bulabilirsin. :cat:

hehe eskiyi hatırladım birden kolları bozulurdu hep bi çuval kol vardı bende hep sağlam parçalarını birleştirip bitane sağlam kol oluştururdum ama işin komik yanı oyunlardan çok kolları toplamak eylendirirdi beni

o sıralar joistic demezdik kii

Motosikleti
Su Motoru
Sana Comodore 64 veya 505 verelim :cherry:. Kafa ayarı yapar yapar oynarsın :p ...

nurguldemirbay' Alıntı:
ya bu atarilerden nerede bulabiliriz acaba bilgisi olan var mı.bilgi veren olursa çok sevinirim:)

bana PM atarsan sana bu oyunlardan bir kısmını gonderebilirm. Nehir savaşı - Pacman Vs. (PC de guzel oynanıyor)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar