Nostalji motorun kalitelisi

Dediğiniz modellere baktım bu modele benzetemedim peki mondial 2016 model nasıl illalah ettiriyormu yoksa bir takım iyileştirmeler yapıldı mı mondial alsam başım çok ağrır mı tşkler...

Bir arkadaşım iki hafta önce Mondial marka olanını aldı. Ben de kullandım, gayet güzel bir motor. Tek sorunu yakıt tüketiminin 3 litre civarında gezmesi yoksa ben de alacağım. Rodajı doğru yapılır ve iyi bakılırsa sorun çıkaracak bir motor değil. Yani kalitelisini aramaya gerek yok. Bunun orjinali Aprilia Mojito'ydu yanlış hatırlamıyorsam.

Aprilia türkiye de az bulunan motor sanırım dediğinize baktım evet hemen hemen mondialın aynısı apirilia beni aşar gözüküyor motorun çok yakması hepimizin muzdarib olduğunu bir konu inşeallah bir çare bulunur arabalar bile daha az yakanlarıvar motordan peki mondial malının arkasında duran bir şirket mi sitede aradım bulamadım nostalji için açılan özel bir yer varsa bana söyleyip bu konuyuda oraya taşımanız mümkünmü

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

honda yamaha geniş servis ağı gerekse satış noktaları çok yapma durumu varsa çok satılır diye düşünüyorum tahminimce peki bu motorda rodajda en fazla kaç km hız yapabiliriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorun orijinali Honda Joker.

gidonda elciklerin duruş açısı ve küçük jant nedeniyle benzer cc ve kalitedeki diğer scooterlardan çok daha güvensiz gibi geldi sürdüğümde, denemeden almamanızı tavsiye ederim

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Paranız varsa yamaha deliht veya sym fiddle. Ha birde efsane bir modeli vardır ki 2zmanlı honda srx 90 shadow diye ondan bulabilir misiniz bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar