- Konu Yazar
N11'de Antalya'da tanıdığım aksesuarcı arkadaşlarım var, yani onlarda senin şehrinde gördüğün mağazalar g,b, mağaza sahipleri, buna rağmen n11'de sağ köşede mağaza bilgisi var oraya tıkla yaptığı satışlara ve gelen yorumlara bak ona göre al hatta mağazaya soru sor linki var ona tıkla kaskın üretim yılı vsç gibi sorularını sor ondan sonra al ama benim tavsiyem Türkiye'den alışveriş yapacaksan eğer motosiklet malzemelerini bizzat mağazanın kendisinden almak çok daha sağlıklı ve ucuza gelecektir çünkü bu insanlar oraya hem aidat hemde satış için yüzde ödüyorlar, n11'de can motor (Tarık), motolife (Serkan), tezak motor (Burhan abi) var son derece sağlam ve güvenilir insanlardır onlarla iletişime geç Alanya'dan noter Mehmet'in selamı var de her konuda yardımcı olurlar bu da buradaki arkadaşlara kıyağım olsunBu arada gittigifiyor sitesinden 3.000 tl'ye televizyon almışlığım var 2 günde elime ulaştı ve satan mağazada mediamarkt'tı yani eften püften insanlar değil baya baya koca koca yeknoloji mağazaları bile oralarda ürün satıyor...
Evet Türkiye'den alışveriş yapacağım aslında dediğin doğru ve mantıklı. Sonuçtu bu mağazalar N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada gibi sitelere belli komisyon ödüyorlar ve mağazadakine göre birazcık daha fazla ücret olabilir. N11'e kayıt oldum ve diğerlerine nazaran daha çok içime sindi diyebilirim. Sanırım istisnalar hariç çoğu şeyi buradan alırım. Tabii ki daha ucuzunu bir başka sitede görürsem oradan alırım :mrgreen: Peki N11 de araştırdım baktım ama satıcıların yani mağazaların adreslerini göremedim. Ben İstanbul'da oturuyorum ona göre hangi satıcılar nerede nasıl öğrenebilirim adreslerini felan?