Normal deri cekete korumalık takan var mı?

Benim normal bir deri ceketim var. Epey de kalın ve dayanıklı. Ona içten omuz, kol, bel, omurilik koruması taktırmayı düşünüyorum. Yaparsam da burada sizinle paylaşırım. Ama merak ettiğim şey, daha önce bu fikri uygulayan oldu mu?

ben daha önce pantolona uygulamıştım montum zaten korumalıydı,korumaları hazır alırsanız hiçde zor olmaz yok ben korumalarıda kendim yapacağım derseniz o zaman biraz uğraştırır

Omurga korumalıgı var belden sırtın ust noktasına kadar cıkıyor fakat kalıtelılerı 100-200tl arasında degısıyor.. en kalıtelısı degıl yıne tabi. Dirseklik-Omuzluklar da var. bunları mont'un içinden sabitlersiniz. Bence cok da guzel olur. Korumalı deri mont'ların fıyatları acayıp ucuk durumda. böyle birşey yaparsanız fotograflarınızı en yakın zamanda beklıyorum takipteyim..

ben HUDSON DERİ'den 400 liraya aldım korumalı deri motosiklet montumu...
hiç de pahalı falan değil 1,5 mm dana derisi ve gören herkes güzel montmuş diyo...
bu arada adı geçen mağaza ile hiç bi munasebetim yok...
100-200 TL sadece omurilik korumasına vereceğinize gidin bu montu alın daha iyi...

Olmaz diye birşey yok. Ancak kesimden dolayı çok rahat edemeyebilirsiniz. Bu işi hakkıyla yapıcaksanız 4 adet knox koruma 100 lira tutar, sırt korumayı da ince almak zorundasınız yoksam monta girmezsiniz. Omuz ve dirseklerde motosiklet montlarında özel kesim olduğundan paylar var. Siz montunuza korumaları ne kadar düzgün monte etsenizde o kısımlar daralıcak ve hareket kabiliyetinizi çok kısıtlayacak. Hele mont üzerinize tam oturuyosa bir daha giyemeyebilirsiniz bile. 1 beden falan büyükse anca olur ancak yinede çok verimli ve rahat bişey olacağını sanmıyorum.

Ben korumalı montumdaki korumaları (söküp takılabiliyorlar) astar diktirerek kot montuma da takmak istemiştim. Döneme göre değiştirerek kullanmak için. Astar bulup içine uygun şekilde dikilmesi gerekiyordu. Hiç bir terzi bu işi yapmayı kabul etmedi ve uğraşmak istemedi.

ben HUDSON DERİ'den 400 liraya aldım korumalı deri motosiklet montumu...
hiç de pahalı falan değil 1,5 mm dana derisi ve gören herkes güzel montmuş diyo...
bu arada adı geçen mağaza ile hiç bi munasebetim yok...
100-200 TL sadece omurilik korumasına vereceğinize gidin bu montu alın daha iyi...

bana pahalı gelıyor. saygı duyarım senın fıkrıne de kardesım. fakat kendı yaptıgınız seyı kullanmak gibisi yok bence. En azından farkın oluyor.

tshirt üstüne efil efil full koruma;

http://www.feyizoglu.com/Body-Armour-Full-Koruma_45867.html#0

korumalı mont almanı öneririm.. bende hudsondan almıştım montumu beden biraz büyük olduğu için oldukça pahalıya gelmişti ama korumasını çıkarıp günlük hayatta da kullandım 1 senedir hiçde bir sıkıntı yaşamadım. kesinlikle tavsiye ediyorum.

onu alacagıma bunu alırım daha iyi duruyo :D http://www.feyizoglu.com/Kross-Giysi_47221.html#0

valla hiçte fena değil. Sanki bunu giyip üstüne montu giysek iş tamam. Ama ben yine de denemek istiyorum. Bir tane çılgın terzim var. O'nu ikna edebilirsem yaparız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar