Nolan n84 (XL) kask aldım ama büyük geliyor, ne yaparız?

Arkadaşlar, yurt dışından bir yakınım vasıtası ile Nolan n84 kask getirttim fakat arkadaşım L beden yerine Xl getirmiş:pr: değiştirme şansımda yok. bu kaskı nasıl L beden yapabilirim, yanak ve iç pad lerini söküp kaskın içine 5 mm sünger kaplasam ve pad leri taksam randıman alabilirmiyim yada yanak ve iç pad lerine 5 mm lik süngerleri diktirsem nasıl olur acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En iyisi satıp tekrar almak.

bence hiç uğraşma bişiler yapmak için ne yaparsan yap sonuçta kaskın dengesini bozucan denge yanlış kelime oldu gerçi de bulamıorum şu an dogru kelimeyi boşluk kalır her şekilde allah korusun sonuçlarını biliosundur neler olabilicegini hiç riske girme bence benim gibi koca kafalı xl birini bul sat gitsin

Hocam kaskı satıyorsan haberdar olmak isterim. Benim nola n62 xl, n84 xl da bana olur tahminimce. Bu ayki bütçeyi aşmazsa alabilirim.

nolan satan bir mağazaya gidip" abi bu kask yurtdışındna geldi ama bana büyük geliyor ,bunu size versem aynı kaskın large bedenini üstüne biraz para vererek değiştirebilirmiyim diye sor bakalım. belki kabul ederler.

Hocam kaskı satıyorsan haberdar olmak isterim. Benim nola n62 xl, n84 xl da bana olur tahminimce. Bu ayki bütçeyi aşmazsa alabilirim.

dostum kask sıfır, vizör jelatini ve sticker ları üzüerinde. büyük geldiği için hiç kullanmadım. eğer istersen 350 liraya anlaşabiliriz. renk: kırmızı siyah, eğer ok dersen özel mesaj gönder:cat:

Son düzenleme:
Kesinlikle sat ve sana uygun olanını al. Uygun olmayan kaskın koruma özelliği yoktur.

dostum satmana filan hiç gerek yok bak napıcan biliyon mu içine pamuklu bakalava giyicen bak nasıl oluyo dert etme defalarca başıma geldi hatta ben kar maskesiyle giydiğim için hiç sorun olmadı

dostum satmana filan hiç gerek yok bak napıcan biliyon mu içine pamuklu bakalava giyicen bak nasıl oluyo dert etme defalarca başıma geldi hatta ben kar maskesiyle giydiğim için hiç sorun olmadı

Hiç sorun olmamasını yere düştüğünüzde kafanızdan fırlamaması şeklinde test ettiniz mi?

Kask büyükse OLMAZ. OLAMAZ. KULLANILMAZ. KAZADA KORUMAZ.

.

Hiç sorun olmamasını yere düştüğünüzde kafanızdan fırlamaması şeklinde test ettiniz mi?

Kask büyükse OLMAZ. OLAMAZ. KULLANILMAZ. KAZADA KORUMAZ.

.

zaten kalın ipekten bi bakalava takınca kafanı içinde sımsıkı tutuyoki eğer ondanda çıkıcaksa normaldede çıkar bana göre tabi kişisel fikrim bilemem genede allah kimsenin başına getirmesin:pale:

zaten kalın ipekten bi bakalava takınca kafanı içinde sımsıkı tutuyoki eğer ondanda çıkıcaksa normaldede çıkar bana göre tabi kişisel fikrim bilemem genede allah kimsenin başına getirmesin:pale:

Yazinda mi kafanda ipekten balaklava ile dolascaksin.

Buyukse gidin uyanini alin kaskin kafadan cikmasi zor bisey degil.:cat:

Geniş kask sürekli sallanır durur hatta alın kısmı gözünüzü bile kapatabilir. Yaz mevsiminde de balaklava her zaman takılmaz(örn. şehiriçi)...

Balaklavayı yaz kış kafamdan çıkarmam. Hijyen açısından da önemli kaskın içini söküp yıkamakla ve deforme olmasına sebep olmakla uğraşmamak açısından bence önemli.

F54

kışın kar maskesi yazın da baklava ile sorun çözülür bence

Baklava yiyip kilo alıp kafayı büyütmekten bahsetmiş F54. Yapmayalım lütfen :)

Şakası bir yana ittire kaktıra adama kaskı taktırmaya uğraşıyorsunuz ya hayretler içerisinde okuyorum yazılanları.

Takma güzel kardeşim. Büyükse takma. Zor mu satıp başka bir model almak? Alıcısı eminim çıkacaktır. Kaza anında kafandan fırlamasından iyi ya da kafanı vurduğunda Allah korusun alacağın darbeyi şiddetlendirebilir bile!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar