Nolan N64/ Hissiyat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Beyler/Bayanlar dün gittigim bir magaza'dan nolan'ın merak ettigim , uygun bütçeli ve tasarımı güzel duran N64 modelini denedim. Şunları söyleyebilirim ; pedleri bana çok dandik geldi . Özellikle takıp-çıkarırken yerinden oynuyorlardı. Özellikle çıkartırken oynaması beni şüpheye düşürdü. Kafamda iken'de pek güvende hissedemedim kendimi. Çene kısmına baktıgımda'da kabugu çok ince geldi. Sizin görüşleriniz neler acaba ? Yanlış bir izlenimdeyim ?

3 senedir kullaniyorum N64 modelini. Pedleri konusunda haklısın çabuk eskiyor ve fazla eziliyor kask kafada boşluk yaratmaya başlıyor.bi kere 40-50 kmh hız ile yağmurda sola yatmistim kafam yere çarptığında sanki yastiğa başımı koymuş gibi oldum. Sonra MT blade model kask edindim kendime nolandan fazla ağır olsada, insana daha bi güven veriyor. Umarım denemek nasip olmaz...

Ben nolan n64 kullandım. Kaza yaptığım da kafamda idi , alın kisminda derin cizikler ve cene kisminda da derin cizikler vardı. Sağlam vurdum kafamı iki kere ilk darbe cene sonra alindan geldi, dis kabukta derin kalinn cizikler oluştu carpma ve suruklenme aninda... dis kabuk bence ince olsaydi o kadar derin kalin cizikler olusmazdi bence. koruduğuna güvenim tam açıkçası. Resmini çeker atarım istersen hala saklıyorum.

Ic pedleri pek cok kere çıkarıp temizleyip yikadim . Yerinden kayma ya da oynama olmadı. Sağlam olduğunu düşünüyorum. Onca yikamama , çıkarıp takmama deforme olmadı. Yerinden oynamadı. Ben ayda bir temizlik muhakkak yaptım çünkü , bazen hafta da yaptım.

Kafanıza takip çıkarırken yerinden nasıl oynuyorlar onu anlayamadım. Ben böyle bişey yaşamadım.

N64 e o kadar para vereceğine, Nolan ya da x markasinin ,x modelini al diyen arkadaşlar olabilir.

Iki kask kullandım. Biri n64 idi . Digeri nolan degil. Ikisi hakkında konuşabilirim . bu yüzden öneri de bulunamam .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sormuştum aslında ama görevli çok'da hakim degildi konuya :D . İsim verip firmayı kötülemek istemiyorum...

N64 Smart kullandım uzun süre ve hala ara sıra kısa mesafeler için kullanıyorum. Aşırı ses ve rüzgar aldığından tiksiniyorum. Aldığım zaman pek bütçe ayırmamıştım sonra bir daha masraf edip Shoei GT-Air Revive aldım. Nolan'daki gürültü, rüzgar, kalitesiz işçilik gitti. Yalnız şöyle bir artısı var, yanlara doğru görüş açısını en az kapatan kask olabilir. Onun dışında zorunlu kalmadığınız sürece bu kaska para vermeye pek gerek yok.

Bende nolan N64 kask kullandim. Güvenlik açısından bir zaafiyeti olduguna inanmiyorum ancak ses yalitimi gercekten cok kötü.

Rahatlik olarak kafa yapina uyarsa gercekten rahat bir kask. Havalandirmalari başarılı,özellikle yazin çok iyi havalandirma sunuyor.

Ama uzun yolda oyle bir ses aliyor ki kulak tikaci bile fayda etmiyor bazen...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne almamı önerirsiniz o bütçede ? Ls2 ff323 arrow kask nasıldır acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar