nolan n104 hayırlı ugurlu olsun diyelim

evet arkadaşlar abiler ablalar bugun tarıh 13/04/2012
özelikle basa basa söylüyorum istanbul civarında ilk alan kuryelerden biriyim cunku bızim kurye piyasında ancak 2.ele düşerse alırlar cünkü kimse benim gibi kendine düşkün degil kuryelerden bahsediyorum kimse üzerine alınmasın
:mrgreen::mrgreen:
kask gercekten güzel iyi konfor ve güvenilir sürüş veriyor shoei ile ortak yapım
cam cok geniş kaskı kapatınca havalandırmaları acıldıgında ıcerde hava spükülasyan cok ii düşünülmüş
güneş gözlügü buhar yapmaz cok rahat acılır kapanır

nolancılara dıyorum alın gercekten güzel

bende nolan hastasıyım 102/103 ve 104

nolan-n-104-flip-up-raised.jpg

nolan-n-104-helmets.jpg

nolan-n-104-rear-view.jpg
nolan-n-104-top-vent.jpg
http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/nolan-n-104/nolan-n-104-chin-vent.jpg

Ahmedim asvalt görmesin kardeşim. iyi günlerde kullan....

kurye milleti işte ne yapıcan :mrgreen::flower:

eski kuryelerden kim kaldı be.... 6 senem geçti o işte... bende hep nolan ve clover takılırdım.. millet hep kızardı bana ..hey gidi günler hey.... zaman gelip geçiyor...

Bende 15 gün önce Nolan n104 aldım.İlk kez nolan kullanıyorum.Kask herşeyiyle çok güzel lakin sesi biraz fazla gibi.

evet arkadaşlar abiler ablalar bugun tarıh 13/04/2012
özelikle basa basa söylüyorum istanbul civarında ilk alan kuryelerden biriyim cunku bızim kurye piyasında ancak 2.ele düşerse alırlar cünkü kimse benim gibi kendine düşkün degil kuryelerden bahsediyorum kimse üzerine alınmasın
:mrgreen::mrgreen:
kask gercekten güzel iyi konfor ve güvenilir sürüş veriyor shoei ile ortak yapım
cam cok geniş kaskı kapatınca havalandırmaları acıldıgında ıcerde hava spükülasyan cok ii düşünülmüş
güneş gözlügü buhar yapmaz cok rahat acılır kapanır

nolancılara dıyorum alın gercekten güzel

bende nolan hastasıyım 102/103 ve 104

nolan-n-104-flip-up-raised.jpg

nolan-n-104-helmets.jpg

nolan-n-104-rear-view.jpg

nolan-n-104-top-vent.jpg

nolan-n-104-chin-vent.jpg

Resimler çıkmamış sanırım :) Birde spükülasyon olayına çözüm buldukmu tamamdır :thumleft:

Nereden kaç paraya aldınız kaynak isteriz... :cat:

Son düzenleme:
Konuya katillan arkadaşlar sağolun cem abi allah razı olsun mototal nolan bayisinin den aldım ana merkezi dir burası
Cbr125 kardesim
süpükülasyon dediğim olay kask içinden hava akışı çok iyi düşünülmüş yani içerde hava döndüğünü hisediyorsun
Bu arada gerçekten eski kuryeli çok arar olduk bu ara bu bizde şaka karışık 10 cu seneye doğru gidiyoruz ;)

Nolan N104 aldım 550 tl ye ben de.
http://www.n11.com/nolan-n104-ceneden-acilir-kask-P10776019

Bugün yarın gelir.

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. n11 deki fiyat gayet cazip , burda bi ara sormuştum 700 tl fiyat vermişlerdi. shark xrs visor ihtiyacım var olmadı visor yerine bende mi nolan a terfi etsem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar