Nolan - AGV - Mashurin ?

Selam arkadaslar,

Kaskimi degistirmek istiyorum. Butcem dahilinde bu 3 markadan kasklar begendim. Kullanicilari varsa bilgi verebilirler mi ? Ciktigim maksimum hizlar 170-180 ve genelde sehir ici kullaniyorum.

Ben bu üçlü arasında marushini seçerim ama aynı fiyat kategorisinde bell kasklarda var. Hem şuanda motoplusta indirim var bende kaskı bell m3r ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Agv gothic kullanıyorum.Fiyatına göre çok iyi kask ancak 170-180 rüzgar sesine dayanmaz,onun için kullan at kulak tıkaçları var 2-3 lira.Tek sıkıntısı kafada biraz büyük duruyor.1500,2000 arası çıkabileceksen arai yada shoei almanı öneririm.Zaten o kadar hızda da kask bile kurtarırmı bilemem :)

fiyat olarak üst limitim 700, üstüne çıkamam :) marushin beni baya kendine çekiyor şu an varsa kullanıcılarının fikrini almak isterim ?

Bana kalırsa snell'in testlerinden geçen bir kask alman yüksek hızlar için test edilen kasklar çoğu geçemiyor testleri canından kıymetli değil ya biraz daha bekle üst model al bana kalırsa eğer yüksek hızda gideceksen.

Nolan-agv-Bell-shark bakabilirsin dediğin fiyatlara. Shark S900 var o fiyatlara. İçinde harici güneş vizörü var. Ve yanlardan şişebiliyor kask yüze daha güzel oturuyor. Bu özellik o fiyattaki belirttiğimiz markalarda yok. Bell'in m3r modeliydi sanırım sharptan 5 yıldızlı. Ama konforu hakkında bi fikrim yok.

Nolan-agv-Bell-shark bakabilirsin dediğin fiyatlara. Shark S900 var o fiyatlara. İçinde harici güneş vizörü var. Ve yanlardan şişebiliyor kask yüze daha güzel oturuyor. Bu özellik o fiyattaki belirttiğimiz markalarda yok. Bell'in m3r modeliydi sanırım sharptan 5 yıldızlı. Ama konforu hakkında bi fikrim yok.

Düşünürseniz elimde Scorpion Exo1000 siyah kask var. Sıfır kutusunda hiç kullanılmadı. Small beden 350TL

nolan ve agv kaskları kullandım.marushinin yanna bile yaklaşamazlar bence .bu üçü arasında isen marushin tercih etmeni öneririm

fiyat olarak üst limitim 700, üstüne çıkamam :) marushin beni baya kendine çekiyor şu an varsa kullanıcılarının fikrini almak isterim ?

marushin çok güzel kask fakat internette görüpte plan yapmayın.
almayı düşünüyorsanız gidip bakın ya da almayı düşündüğünüz dükkanı arayıp sorun. bildiğim kadarıyla şu anda ithalatı yok. 2 yıldır düşük fiyatlarla stok eritmeye çalışıyorlar.
ellerinde beden kalmamış olabilir.
nacizane tavsiyem alacağınız kaskın vizörü ihtiyaç halinde bulunabiliyor mu onu da araştırın.
yarın öbür gün renkli vizör istersiniz, ya da daha kötüsü sizin vizör çizilir, 20 ~ 25 gün yurt dışından gelmesin beklemeyin.

Marushin in iyi yönü desen olarak çok güzel,sharp test lerindede başarılı.ben samurai ve 999 kouseido kullandım.ikisindede aşırı rüzgar sesi vardı.ayrıca stabil değillerdi.kask içine rüzgar almasıda cabası.ben şahsen maruşhini 100-140 km hızlarda seyir edenlere tavsiye ederim.kesinlik ile yüksek hız ların kask ı değil,ben marushin i tavsiye etmiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar