NOKIA LUMIA 820 ALICAM.

Merhaba arkadaşlar akıllı telefon almaya karar verdım. Windows 8 işletim sistemi olarak da karar kıldım.(iosla arasında kalmıstım). model olarak ta nokıanın lumıa 820 modeline vuruldum. kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz cok memnun kalırım.(dezavantajlarını avantajlarını yazarsanız sevinirim)[

valla win8lerin şarjı baya baya iyi gidiyor. kuzenimde var aynısından 3gyi aç kapa yaparak 3 gün kullanıyorum diyordu. Ekstra pilli kapakla falan arttırılabiliyor bu süre vede

Ama ios'daki uygulamanın yarısı yok win8de. Gerçi whatsapp gibi önemli şeyler var da ıvırzıvır uygulamalar henüz gelmemiş haberin olsun

onların da zamanla düzeleceğini düşünmekteyim düzeliyor da izlenimlerime göre. kuzeninde lumia 820 mi var ?

kardeş s3 mını telefonun kralı bence...ne ararsan bulursun..

lumıa alan arkadaşım telefonunu 1 hafta içinde sahibindene satışa koydu...kısa yollar vs işletim sistemi berbatmış...ve teknolojinin piridir...güvendiğim bir arkadaşım...

Android istemiyorum. konunun başında belirttim de zaten. lumıanın hangı modelını aldı? berbat derken neyi kastettın kı?

Bende lumia 520 kullanıyorum..en beğendiğim özellikleri şarj süresinin uzun süre dayanıp usb veya şebeke fark etmeden çok kısa sürede dolması..müzik dinlerken verdiği ses samsung veya htc gibi markalardan daha çok..menü kullanımı alışmakla ilgili hatta kullanmayı,çözdüğünüzde android sisteminden daha kullanışlı.ayrıca kendi içinde navigasyon ve harita da mevcut...

nokıa alma bence uygulama ve oyun yönünde sıkıntı çekersin ios veya android platformuna yönel bir iphone kullanıcısı olarak jb ile kullanırsan en iyisi ios tafsiyem iphone 4s veya 5 al :thumleft:

andorıd ve ıosdan sonra çok zorlanmış...kullanım işlevselliği anlamında...

bir arkadaşım LG alıyor...1000 lira civarında...evlere şenlik telefon...sensörde sorun çıktı ve Samsungun kopyası gibi dandik olduğu her detayında kendini belli ediyor...ıphone ve samsung dışında telefon tanımam bilmem tavsiye de etmem...bu markalar dışında telefon seçimleri fantazi peşinde koşmak bence...

Son düzenleme:
1000tl bütçem var nokıa lumıa 820tınin fiyatı 979tlye düşmüş.windows 8 hosuma gıtti.benım ılk akıllı telefonum olucak. nokıa buyuk adım attı wındows 8le anlasarak laıtesını göstermıs oldu. o arkadasının sorunu zamanla alısırsın kullanımı konsuunda benım de arkadaslarım var ılk basta karısık gelıyo da gercekten oldukca basıtmıiş diye belirtiyorlar.android telefonlardan nefret ediyorum hıc bı onemı yok benım ıcın .

Bende alacaktım lumıa, önermedi hiç kimse. Sony Xperia z aldım. 2 gün oldu. Şimdilik memnunum.

Nokia dan uzak durun.
Wifi'ye geçiş hızı, internet tarayıcısı, MP3 dosyalarını zil sesi olarak kullanamama(belki çözülmüştür) gibi sorunları, cihazı kullandıkça farkedeceksiniz.

birisi sesi htc den iyi demis. hic htc kullanmismi acaba?
dunyanin en iyi kulaklik yapan firmasi "beats" yapiyor. bazi hoparlorleri cogu telefondan daha pahali/. htc nin ses sistemini bilmeden konusmayalim. ayrica windows isletim sistemi alt yapi olarak en guvensizi. seceneginiz cok yok. cakma IOS gibi. ben bir kez daha dusunun derim. gonul ister butceniz cok olsun en iyisini alabilin ama. yinede oyle cok ergonomik birsey istemiyorum oyun filan cok onemli degil derseniz amenna aksi taktirde bir daha dusunun.

Nokia dan uzak durun.
Wifi'ye geçiş hızı, internet tarayıcısı, MP3 dosyalarını zil sesi olarak kullanamama(belki çözülmüştür) gibi sorunları, cihazı kullandıkça farkedeceksiniz.
Zil sesi olayı için marketten küçük bir uygulama indirmek yeterli, üstelik çok basit bir şekilde şarkıyı kırparak istediğiniz kısmını zil sesi yapabiliyorsunuz...

peki sen de 820 mi kullanıyosun metci?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

peki sen de 820 mi kullanıyosun

Hocam lumia kadar akıcı çalışan bir işletim sistemi ben görmedim telefon yağ gibi akıyor tabiri caizse.
Ufak tefek sorunlar var onlarda güncelleştirme ile düzelir ( ekran döndürme zil sesi vs) arkasında koskocaman Microsoft var 2-3 yıla bütün işletim sistemlerinden iyi olur diye tahmin ediyorum.
Uygulama konusu ise ben sürekli oyun oynarım derseniz bu telefonu almayın çünkü oyun az ama çoğalacaktır.
Ben internette takılırım aradada 1-2 oyun oynarım derseniz lumia iyi telefonda 0 kasma var :)

Bu arada iphone 4 yerine lumia daha iyi bana göre çünkü ben farklılığı severim :)

peki sen de 820 mi kullanıyosun metci?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

peki sen de 820 mi kullanıyosun
Yok hocam, eşimde Lumia 520 var...
Bizim Lumia 520 seçmemizin sebebi zaten windows phone olması. O fiyatlara alınacak android illa ki kasılıyor...
Windows Phone ise gayet stabil...

650 tl ye mis gibi 4 çekirdek , General Mobile Discovery alırdım .

android istemiyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Hocam lumia kadar akıcı çalışan bir işletim sistemi ben görmedim telefon yağ gibi akıyor tabiri caizse.
Ufak tefek sorunlar var onlarda güncelleştirme ile düzelir ( ekran döndürme zil sesi vs) arkasında koskocaman Microsoft var 2-3 yıla bütün işletim sistemlerinden iyi olur diye tahmin ediyorum.
Uygulama konusu ise ben sürekli oyun oynarım derseniz bu telefonu almayın çünkü oyun az ama çoğalacaktır.
Ben internette takılırım aradada 1-2 oyun oynarım derseniz lumia iyi telefonda 0 kasma var :)

Bu arada iphone 4 yerine lumia daha iyi bana göre çünkü ben farklılığı severim :)
nokıa lumia aşkı başka ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar