NNOOSS'adlı üyenin motoruna ufaktan modifiye yaptık :)

Uzun zamandır Bahadır artık şu motora bir şeyler yapalım dedi dedi :queen: Sonunda aldım elime bakın ne hale geldi :queen::queen:

BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAMANIZ YETERLİ :queen:

Önce ve sonrası :)
29dipvk.jpg

Soldaki benim Motorum sağdaki NNOOSS un motoru :queen:
eti6f6.jpg

www.motosiklet.net :bounce:
20z2tci.jpg

Abisinin yanında adama benzedi motor :mrgreen:
16i8jtf.jpg

DI END :queen::queen:

yorumları alalım Farların üstüne Kapladığımız Delikli mağzeme %20 oranında bir far düşüş oranı yaptı Zaten akşamları pek kullanmıyoruz :queen:

Son düzenleme:
Yapımda emegi geçen bahadır kardeşime teşekkür ediyorum çok ugraştı saolsun sanırım daha fikirler verecek yavaş yavaş mod'lamaya başladık inş sizlerde begenmişsinizdir

Gözleri kanlanmış pardon farları :mrgreen:

Neyse değişik olmuş elinize sağlık.:rendeer:

Son düzenleme:
modifiye deyince bende sandım motoru güçlendirdiniz falan, sticker yapıştırmanın adı modifiye oldu artık.. eskiden tofaşların deposuna işeyen çocuk stickeri yapıştırırlardı, ona da modifiye dersiniz artık :)

modifiye deyince bende sandım motoru güçlendirdiniz falan, sticker yapıştırmanın adı modifiye oldu artık.. eskiden tofaşların deposuna işeyen çocuk stickeri yapıştırırlardı, ona da modifiye dersiniz artık :)

Hadi ya ciddin :cyclopsan bu şimdi modifiye değilmi ? Modifiyenin kelime anlamı Orjinal olan birşeyi değiştirmektir :cat: Ki zaten biz burda işiyen çocuk felan yapıştırmadık Görsel açıdan Yapılıcak olanı yaptık :cat:

Motor modifiyesinide her türlü yaparım ki zaten beni bilen bilir :cat: ama Üstünde kocaman MADE IN CHINE yazan bir motora kalkıpta ben üst kapak taşlama piston bütütme Performance hava filtresi vb. gibi şeyler yapmam :cat: çünkü motor kaldırmaz biz Bozulmuş araba turbosu alıp takmayı düşündük ama yapsak olucak sonuç en fazla 1 hafta Boğulmadan giderdi 1 hafta sonra yalan olurdu :cat:

Ki zaten seninde gözünde 600cc den aşşağıya binenler motora binmiyor gibi bi havan var konuşmalarından ben bunu anladım :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
before&after :D.al bu da more after(kutsal damacanadan ) güzel olmuş elinize sağlık :)

before and after çiçek gibi alıp çıkarmışsın motoru helal olsun.Bir ara şu benim motorun fotolarınada bak yorumlarını beklerim.Eline emeğinize sağlık.

Mersin İl Temsilcisi
- 18 yaş grubu için olan sayfayı tıklamışım. özür...

bu motorlara yapılabilecek değişiklikler bunlarla sınırlı zaten. Emeğinize sağlık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elinize sağlık güzel olmus farların üstüne kapladığınız sey nedir ? nere satılır bilgi verirmisiniz.

Hadi ya ciddin :cyclopsan bu şimdi modifiye değilmi ? Modifiyenin kelime anlamı Orjinal olan birşeyi değiştirmektir :cat: Ki zaten biz burda işiyen çocuk felan yapıştırmadık Görsel açıdan Yapılıcak olanı yaptık :cat:

Motor modifiyesinide her türlü yaparım ki zaten beni bilen bilir :cat: ama Üstünde kocaman MADE IN CHINE yazan bir motora kalkıpta ben üst kapak taşlama piston bütütme Performance hava filtresi vb. gibi şeyler yapmam :cat: çünkü motor kaldırmaz biz Bozulmuş araba turbosu alıp takmayı düşündük ama yapsak olucak sonuç en fazla 1 hafta Boğulmadan giderdi 1 hafta sonra yalan olurdu :cat:

Ki zaten seninde gözünde 600cc den aşşağıya binenler motora binmiyor gibi bi havan var konuşmalarından ben bunu anladım :cat:

katılıyorum sana bu arada elinize sağlık emeğe saygı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar