Nmax155

Herkese iyi aksamlar nmax 155 alalı 100km olmadi fazla kullanmadim hafta bir yarim saat turlar bırakırım. Bu iki aylık sure zarfında motor ısındıktan sonra gaz verdiğimde 2-3 defa rölanti anlık düşüyor yada stop etme oldu.Az once tam stop edecem ariza ışığı yaktı calismasinda filan bi sikinti yok stop ettim tekrar marsladim isik sönmedi soğuyunca tekrar bakacam bi fikri olan varmi acaba nedeni nedir fikri olan varmi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar elbet kendi başlarına gelen örneklerden yola çıkarak tecrübelerini sizinle paylaşacaklardır ama motorunuzda "self diagnostic" diye birşey varsa arıza kodunun ne anlama geldiğini kendiniz de öğrenebilirsiniz. Yoksa da dert değil, Yamaha yetkili serviste makineye sokup arıza kodunu oluşturan problem ya da problemleri sağlıklı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Park lambasının patladığını fark ettim arıza ışığı bundan dolayı normalde yakıyormu ampulü değiştirdim hala sönmedi yakıyorsa kendılığınden sönermi hareket edince acaba

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Çok iyimser olmak gerekir ise sık binmediğinizi de düşünürsek pis benzin vakası olabilir.

Motosiklet kaç binde ve kaç model. Söylersen yardımcı olabilirim.

alalı 100km olmadi

.................:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

nmax 155 alalı 100km olmadi fazla kullanmadim hafta bir yarim saat turlar bırakırım. Bu iki aylık sure

On sene sonunda sahibinden temiz garaj motoru 1.500 km de diye ilan görürseniz şaşırmayın. Bu performansla anca yapar.

Bir çok sebebi olabilir. Bence en kısa sürede servise gösterin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar