- Motosikleti
- D400
Genelde gece yolculuk yapmayı severim ve yol boş değilse kısa farlarla giderim. Sağolsunlar buradaki sürücülerin neredeyse yarısı gündüz bile hem uzun hemde sis farları açık şekilde ve özellikle de sol şeridi sürekli işgal ederek araç kullanmayı tercih ediyorlar. Sanırım motora binince arabanın koltuğundan biraz daha yüksekte konumlanıyorum ki uzun farlar fazlasıyla etkiliyor beni, bir de astigmat olunca eziyet haline geliyor.
Videodan çok belli olmuyor, kısa hüzmeli LED ler geniş açılı ve sağa sola yaklaşık 3 er derece açılı olarak yerleşti. Ön tekerin yaklaşık 3 metre kadar ilerisini aydınlatıyorlar. Karşıdan bakıldığında parlaklığı hissediliyor fakat gözü almıyor. Uzunlar ise, evet baya bay güçlü fakat söylediğim gibi neredeyse hiç ihtiyaç duymadığım farlar ama karşıdan gelen sürücü dikkatsizliğe devam ederse 2 dokunuş gayet yeterli oluyor :bounce:
arac işinden cok anlamadıgım için böyle düşündüm, tabki ki haklısınız. Gayet başarılı olmus, benim farlar cok kötü oldugu için aksam kullanırken tırsıyorum biraz.
Forumda genel olarak arkadaşlar bi haltı begenmiyor, aldıgın motorda revizyon yapmanı taktir etmek yerine "onu alsaydn sunu yapsaydın" diyip duruyorlar.
Hiçbir motor bir insanın tüm isteklerini karşılamaz, ufak düzenlemeler ile istenilen sekle sokmak gayet mantıklı.