NMAX 125 İLE UZUN YOL

Nmax dedin kurtardın Xmax deseydin şüphelenecektim. Haydi hayırlısı.

1,60 boyla Xmax çok zor beee yoksa gözüm ondaydı :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Ordulu Osman Amca var,
Vespa ile 19 kez İngiltere-Ordu yapmış , Texas yapmış bir efsane.
Belgeseli izlemeyenler izlesin derim.
Sonra şuraya şununla gidilir mi diye kimse konu açmaz :)

https://youtu.be/5OThxvWPFPI

Pardon bir daha açmayız yaaa :(((

Motorumu aldım bir hayırlı olsununuzu alırım :mrgreen:

Nmax 2019 model 2800 km de daha

EF-SA-NEEEE

VLOGUNU DA BU HAFTA ÇEKECEĞİM :mrgreen:

Hayırlı olsun, bu hafta motora binmek pek mümkün görünmüyor tatlı su motorculari için. Bilginize

Hadi baqalım hayırlı olsun. Vlog’unu çekeceğine fotoğrafını çek de bizde görelim. Kaça aldın? Bize bunlarla gel :king:

Motorumu aldım bir hayırlı olsununuzu alırım :mrgreen:

Nmax 2019 model 2800 km de daha

EF-SA-NEEEE

VLOGUNU DA BU HAFTA ÇEKECEĞİM :mrgreen:

Kazasız belasız kullanmak kısmet olsun.

O motor 2017 model. Trafiğe 2019 da çıkmış.

Halen garantisinin olması iyi.

Kazasız belasız kullanmak kısmet olsun.

O motor 2017 model. Trafiğe 2019 da çıkmış.

Halen garantisinin olması iyi.

Sg2E60.jpeg

Evet 1,5 yıl daha garantisi var

Bu da benim yakışıklım :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

Hayırlı olsun, bu hafta motora binmek pek mümkün görünmüyor tatlı su motorculari için. Bilginize

Neyseki ben tatlı su motorcusu değilim Çanakkale’de 3 yıl motor kullandım Rüzgarı meşhurdur :)))
Teşekkürler :)) 14600 ‘e aldım bir buçuk yıl garantili daha çok temizdi zaten motor şimdi de oğluma isim bulmamız lazım :mrgreen:

Son düzenleme:
Tatlı su motorculuğu, rüzgarlı havalarda binmemek mi olmuş? 2gün sonra 10derece altında gözüküyor istanbul. Bütün harbi motorcuların, video çekip en az 25km kullandıkları videoları görmek istiyorum kendim şahsıma. 5-10km kullanıp, burada motorculuk şudur budur die ahkam kesmeden, harbi harbi sürmelerini bekliyorum.

Ben ne mi yapacağım? Servisin camından sizleri izliyor olacağım...

Tatlı su motorculuğu, rüzgarlı havalarda binmemek mi olmuş? 2gün sonra 10derece altında gözüküyor istanbul. Bütün harbi motorcuların, video çekip en az 25km kullandıkları videoları görmek istiyorum kendim şahsıma. 5-10km kullanıp, burada motorculuk şudur budur die ahkam kesmeden, harbi harbi sürmelerini bekliyorum.

Ben ne mi yapacağım? Servisin camından sizleri izliyor olacağım...

Şimdi şöyle oluyor rüzgarı tek başına düşündüğünüz için konu farklı anlaşıldı. Hava 5 derece iken Çanakkale’de rüzgar yüzünden -3 -5 hissedilir ve kuru soğuktan bile daha kötüdür çünkü rüzgar içinize girecek yeri mutlaka bulur. Üstelik lodos gibi ılık rüzgarlar değil Poyraz hakimdir. Kış genelde -10 derecelerde geçer özellikle sabah erken saatlerde

Çalıştığım yerde de kış gelince göreceğiz seni diyorlar günlük 35 40 km yol yapmaktayım cüsseli biri de değilim ama soğuğa alışkınım İstanbul benim için gayet ılık bir şehir :mrgreen: videolar çekip atarım vlogdan izlersiniz

Şimdi şöyle oluyor rüzgarı tek başına düşündüğünüz için konu farklı anlaşıldı. Hava 5 derece iken Çanakkale’de rüzgar yüzünden -3 -5 hissedilir ve kuru soğuktan bile daha kötüdür çünkü rüzgar içinize girecek yeri mutlaka bulur. Üstelik lodos gibi ılık rüzgarlar değil Poyraz hakimdir. Kış genelde -10 derecelerde geçer özellikle sabah erken saatlerde

Çalıştığım yerde de kış gelince göreceğiz seni diyorlar günlük 35 40 km yol yapmaktayım cüsseli biri de değilim ama soğuğa alışkınım İstanbul benim için gayet ılık bir şehir :mrgreen: videolar çekip atarım vlogdan izlersiniz

Donanmada'da gündüz kahvaltı yapıp, akşam Şakir'in yerinde bar fiyatına para içenler bilir ancak Çanakkale'yi :) Fakat Hangover'da eşofmanlı tayfayı sevmiyorlar. Olsun bizde onları sevmiyoruz :pl:

Motosikleti
Yok

Umarim kopru gecmiyorsunuzdur Istanbul'da, Nmax 127kg, siz 45kg muhtemelen. Benim scooter kuru 182kg, kendim 76kg, ben bile yalpaliyorum kisin koprude. :D

Umarim kopru gecmiyorsunuzdur Istanbul'da, Nmax 127kg, siz 45kg muhtemelen. Benim scooter kuru 182kg, kendim 76kg, ben bile yalpaliyorum kisin koprude. :D

Köprüyle şimdilik işim yok :cherry: Avrupa yakasında geziyorum işe gidiyorum falan

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Donanmada'da gündüz kahvaltı yapıp, akşam Şakir'in yerinde bar fiyatına para içenler bilir ancak Çanakkale'yi :) Fakat Hangover'da eşofmanlı tayfayı sevmiyorlar. Olsun bizde onları sevmiyoruz :pl:

O zaman karda buzda Terzioğlu kampüsüne her gün motorla gittim demem size yeterli olur :cat:

O zaman karda buzda Terzioğlu kampüsüne her gün motorla gittim demem size yeterli olur :cat:

Hani o kadar da abartmamak lazım die söylemiştim ben. Sonuç itibariyle Çanakkale'de sert boğazdan gelen rüzgarlar olur ama öyle aman aman insanı felç edecek soğuk olmaz. İstanbul'un soğuğuda sıcağı da daha sıkıcıdır. Maddi durumun el veriyor ise o lastikleride michelin city grip ile değiştir sen.

Hani o kadar da abartmamak lazım die söylemiştim ben. Sonuç itibariyle Çanakkale'de sert boğazdan gelen rüzgarlar olur ama öyle aman aman insanı felç edecek soğuk olmaz. İstanbul'un soğuğuda sıcağı da daha sıkıcıdır. Maddi durumun el veriyor ise o lastikleride michelin city grip ile değiştir sen.

Dikkate alacağım

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Ben honda pcx 125 ile kawasaki versys 650 ve ktm duke 250 nin ardında gittim. Bu arada da işlerim denk giderse ve planlarım tutarsa yaza güney turu yapmayı planlıyorum. Kaldı ki İstanbul-Çanakkale arası çok yakın bi mesafe. Bol şans :cat:

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
https://resmim.net/f/Sg2E60.jpeg

Evet 1,5 yıl daha garantisi var

Bu da benim yakışıklım :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

Neyseki ben tatlı su motorcusu değilim Çanakkale’de 3 yıl motor kullandım Rüzgarı meşhurdur :)))
Teşekkürler :)) 14600 ‘e aldım bir buçuk yıl garantili daha çok temizdi zaten motor şimdi de oğluma isim bulmamız lazım :mrgreen:

İsmi berkecan olsun :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar