NK250 Motorumun başına gelenler

Herkese merhaba arkadaşlar, motorumu Asil grup meydan avm bayisi üzerinden almistim. Motorumun bana teslim şekli debriyajı gevşekti sorduğumda ise “bi ara yaptirirsin baktirirsin” tarzindaydi ve saat gec olduğu için ciktik bizde sonrasında debriyajimin tamamen gevşemesi sonucunda motorum duvara uçmuştu. Her neyse her şeyi yaptirdim vesaire ondan sonra plaka düşmesi telefon düşmesi gibi olaylarda yasadim. Motoru 700kmde bakima Gokay motor yetkili servisine götürdüm motoruma bakim yapildi motoru teslim aldim. Kullanirken motor blogundan duman geldiğini gordum. Geri götürdüğümde ise yağ contasinin tam takılmadigini soylediler ve düzelttiler. Ve 1000km civarlarinda motor bostayken veya trafikte beklerken stop etme, sürerken tekleme, rolantideyken devirde oynama gibi sorunlarla karsilastim. Tekrardan gokay motor yetkili servisine goturdugumde hararetten dolayi motorun yandigini, motora su konulmadigini soylediler. Oysa ki motorumun bakimi yapildigi zaman Gokay motor’a “benim motora su, yag vesaire bir sey koymam gerekli mi” diye sormuştum onlar ise “hayir, gerek yok. Koyarsan garanti disi kalir zaten” diye cevap vermislerdi. Suan yaklasik 2 haftadir motorum yok aldigimdan beri zaten adam akilli kullanamadim bile sorunlarla uğraşmaktan hatta hic keyifle kullanamadim. Simdi sonuc olarak motorum yanmiş su konulmadigi icin hararetten dolayi. Tuketici haklarina basvurmali miyim veyahut ne yapmam gerekiyor yardimci olur musunuz ilk motorum bu benim her sey basima geldi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cfmotonun servislerinin %99u böyle kendi tecrübemden biliyorum burada senin kusurun yok merdiven altı servisin kusuru var distribütöri de servisleri kadar boktan o yüzden hukuken hakkını aramaya bak tüketici hakem heyetine başvuru gönder

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Yine bir "sıçtı CaFer bez getir" hikayesi. :unsure:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yine bir "sıçtı CaFer bez getir" hikayesi. :unsure:
vallahi ben motorla ilgili bi problem yaşamadım aldığım bayi ve servisi çok kötüydü sağa sola sora sora farklı bi servise gittim ondan çok memnunum benim motor özelinde yaşadığım tek problem kaydırmalı debriyajın düzgün çalışmaması onun dışında zincirin paslanması var ama o benim eşşekliğim

cfmotonun servislerinin %99u böyle kendi tecrübemden biliyorum burada senin kusurun yok merdiven altı servisin kusuru var distribütöri de servisleri kadar boktan o yüzden hukuken hakkını aramaya bak tüketici hakem heyetine başvuru gönder
Tüketici haklarindan sonuc alabilir miyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar