nıye olmaz??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 18 mi daha doldurmadım. şu ana kadarda neredeyse hıç motorsiklet kullanmadım. ama ilerde mutlaka alıcam ama supersport tarzı istiyorum bazı yerlerde okudum ilk başlayanlara bu motorlar uygun değil dıye nedenini acıklarmısınızz? detaylı bir şeklde lutfen... bide bence o motorla hız yapmazsan guvenli bir şekilde gidersen bence sorun olmaz diyorum ) ne diyorsunuz ?:salut: :)

kardeş bende aynı senin gibiyim cuma günü honda today gelio banada ama bence zor yani süremessin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum ,bununla ilgili bir sürü topik açılmıştı.İstersen bir göz gezdir.Ama dikkatli gidersen risk azalır. Ama profesyonelleştiğin zaman alman daha doğru bir karar olabilir.Biliyorsunki yeni doğan bir bebek hemen yürüyemiyor.Zaman içinde önce emekliyor ve sonra yürümeğe çalışıyor.... Sevgiler.:rendeer:

hiç motora binmediğin için süpersport motorun nasıl bi motor olduğunu bilemezsin sadece görüntü olarak kafanda bişeyler var o motorun üstüne bindiğinde ve yüzüne rüzgar çarpmaya başladığında ve yolu boş gördüğünde ister istemez gaza basacaksın.benim sana tavsiyem hiç motor kullanmadıysan scooterla başla devamı gelir zaten zamanla sana bindiğin motor küçük gelmeye başlar ve değiştirirsin.:cherry:

Ya ABİLER BE CUMA GÜNÜ HONDA TODAYİM GELİYOR 50 CC NASIL BİR MOTORDUR SENCE BİDE HONDA TODAYDA 60 KADRAN VAR 60 BASARMI LÜTFEN YARDIM EDİN:(

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar