Niye dusuyorsunuz XXXX herifler.

Her ay aldigim ve ozellikle kaza bolumunu dikkatle okudugum bir dergiden alintidir.

Derginin o gunku test surusunu yapan iki arkadas, avrupa yakasindan anadolu yakasina dogru kopru yolunda ilerlemektedirler. 3 seritli yolun en sagindan devam eder iken onde giden arkadas bir anda saga sola dogru yalpalamaya baslar ve duser. Arkasindan gelen arkadas da ayni sekilde kendini yerde bulur. Dusmelerinin nedeni seridin saginadaki mazot akintisidir. Mazot a giren motorlar, ozellikle arazi lastikleri ile olduklarindan, yalpalamaya baslarlar ve devrilirler.

Herneyse fazla detaya girmeye gerek yok. Bana asil ilginc gelen olay bu iki motorcunun dusmesinden sonra, arkadan gelen arabanin icinden adamlarin inmesi, ve motorculara niye dusuyorsunuz xxxxx herifler diyerekten uzerlerine yurumesi.

Adamlar yardim edeceklerine birde uzerlerine yuruyorlar kufrediyorlar vs... Daha bu adamlara ne denir.

Isin iyi tarafi bu iki motorcu arkadasa da ustundeki tam korumalardan dolayi onemli birsey olmamasi. Bir arkadasin bileginde kirik varmis o kadar.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne olucak ıste orda kafasıını gözunu kırıcaksın arabasınıda gasp edıceksın:cat:

napalım levyemi taşıyalım bizde diyeceğim ama öyle insan(!)ların seviyesine inmek bize yakışmaz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
o artisler hiç kasklı birinden kafa yememişler galiba..:)

oyle dangalaklar oldugu zaman eger gucun kaldıysa ve kendıne guvenıyorsan o mal herıfın kafasını 2 tekerın arasına sokacaksın aptal adamlar ah be orda kafasına gecırememıs kaskı kafasına adı herıfın ya :pr: arkadaslarımıza da cok gecmıs olsun dıyelım

Son düzenleme:
Tamamen cehalet, bilgisizlik, geri kalmışlık, sabit kafalılık...:farao:

Paşam buna benzer vakaları sürekli yaşayabiliriz..Aman biraz sakin ve dikkat..Yollarda vasıtalardan sızıntı yapan mazot vs gibi maddelerin asfalt üstünde yağlı ve kaydırıcı bir tabaka oluşturduğunun ,bununda temizlenme işinin malesef T.C Karayolları tarafından yapılamadığının bilincinde (bu bilgiyi motorsiklet kullanmama :cat:bağlıyorum) olduğum için İnanın arabam Turbodizel ve motor kısmını daima temiz tutarım.1 gram sızıntısı olmamasına dikkat ederim.(topiclere malzeme olmamak adına::jester::)..
Arkadaşlar sizler yinede yollarda biraz daha dikkat ve biraz daha YA SABIR deyin..Aha arabamın kaput altı..Turbo Dizel..

.
pict0152jz6.jpg

Arabadan inenlerin misyonu neki? Neden dünyaya gelmişlerki? Neden nefes alıyorlarki?

Forumdan Uzaklaştırıldı
MURATGERGERLİ abi seni tebrik ediyorum o kadar ince bir geçiş yapmışsın ki konudan konuya valla hayran kaldım::xs06::şu Türkçeyi akıcı kullanışın yokmu öldürüyoooo beni ::xs06::
:rendeer::rendeer::rendeer:
Arkadaşlar sizler yinede yollarda biraz daha dikkat ve biraz daha YA SABIR deyin..Aha arabamın kaput altı..Turbo Dizel..

bilmiyom izledinizmi geçen akşam haberlerde
bi motorcu 2 adamı dövüyodu helal olsun sana dedim :D
adamlar motorcuya aralıksız korna yapmışlar kavga esnasını gösteriyo full koruma + kasklı motorcuya karşı 2 çıplak adam :D
adamlar kaska vuruyo tam gerizekalı millet:D

bu olay benim başıma gelse eğer bayılmamışsam kaza yeri fena karışırdı açıkcası :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar