Ninja250R,MercedesB170, Orhaneli Yolu

olm niye korkuyon viraja geldimi yatsana:p:pkorkma len bi daha yatirmazsin motoru korkma virajda serbest birak kendini yat boylu boyunca:queen:

heheh valla onu bilmemde ben korkuyorum motoru yatırmaya desem yeridir. Geçen zincirlikuyu köprüsü üzerinde yatırıyordum yerdeki yağdan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
croner motorunun hayrlı olsun güzel makina,birde kullandığın tulum komplemi yoksa pantolon ile mont ayrılabiliyormu 2 parça'mı,ve rahatmı?

tamamen eglencesıne dıyorsun ama sankı arabadakıler fazla eglencelı:silent:alkollu gıbı ...ama motora dıycek yok.seneye bende nınja 250dusunuyorum.burdada hosuma gıttı.kazasız surusler dılerımm:cat:

tamamen eglencesıne dıyorsun ama sankı arabadakıler fazla eglencelı:silent:alkollu gıbı ...ama motora dıycek yok.seneye bende nınja 250dusunuyorum.burdada hosuma gıttı.kazasız surusler dılerımm:cat:
Alkollü araba veya motor kullanmayız kullandırmayız çok rahat olun. biz 3 kişi bir araya gelince alkollü gibi oluruz :)

croner motorunun hayrlı olsun güzel makina,birde kullandığın tulum komplemi yoksa pantolon ile mont ayrılabiliyormu 2 parça'mı,ve rahatmı?
Tulum 2 parçalı yatay fermuvar ile tek parça oluyo, rahat değil sadece ustunu giymek altımada korumalı tekstil giymek isterdim ama gerçekten cok guvenli olduğu için deişmem :)

babalar yaaa, motosiklet sürücüsü kadar itinalı olsaydınız keşke dicem ama arabadakiler bence baba parasına çok dalmışlar da boğulacaklar gibi. şöför ayak ayak üstüne atsaymış keşke... çünkü bir tek o kalmış...
Bu yorumda neden bulundunuz anlamadım, tek amacımız eğlenmekti, benim motor sürmek onlarınsa müzik dinleyip dalga geçmek eğlencesi, otomatik arabada başka ne eğlencesi olur...
Ayak Ayak ustune attığınıda gördüm, sonucta araba otomatik, ama bunda yanlış birşey göremedim? (anlık dalgasına yapıldığı takdirde tabi.)

Son düzenleme:
dostum motor gerçekten güzel hayırlı olsun

bu oturuş pozisyonunda da sen suçlusun gibi geldi

ne bilim insan yatar kalkar havaya sokar kendini

cruser biner gibi olmuş seninki

dostum motor gerçekten güzel hayırlı olsun
bu oturuş pozisyonunda da sen suçlusun gibi geldi
ne bilim insan yatar kalkar havaya sokar kendini
cruser biner gibi olmuş seninki
Biraz sırtım ağrıyor bu gunlerde ondan yatmıyorum cok, ama yatıncada öne kayıyorum yollar inişli çıkışlı olduğundan, ama yinede evet biraz bendede suç var.

jandarma sözü çok geçiyor .. neden?
Süren kişinin yaşı tutmadığından (son 6 ay) ehliyeti yok, yanlış anlama olmasın bizde onaylamıyoruz bu durumu ama çoğu kişiden iyi araba kullanır elinin altında yapılmış neredeyse 3-4 bin km'si var... Yinede onaylamıyoruz ama el mecbur...

Mersin İl Temsilcisi
yaa kardeş, sen arkadaşlarını savunyosun gibi ama, hani bazı maçları federasyon kameradan izleyip ceza veryodu ya, senin bu video arkadaşına pahalıya patlayabilir...

yol çok güzel virajları dışardan içeriye doğru sarkarak da alabiliriz.belki ninja 250 bu tip hareketlere müsait değil ama güzel bi 600 lük o yolda iyi viraj yapabilir ama yol kaygan mı değil mi çıkıp bakmak lazım

Güzel Motor iyi Ses Çıkıyo 250 lik olmasa biraz zor anlaşılır ama arka lastiği

ybr125 in lastiği gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar