---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------

ekleyin hocam foto da gözümüz gönlümüz açılsın varsa birde egsoz seslerini dinlemek isteriz

bide iki motor arasındaki + ve - leri yazar mısınız ?
Fotoğrafları ekledim,lakin suzi'ye mıvv suono carbon slip-on full system-paptya fren diskleri,mavi çelik fren hortumları,hyper pro mavi direksiyon amortisörü,rizoma lüx mavi elcik-manet-yağ tankı,carbon gidon pad-depo pad,keiti depo pad,keiti mavi ön cam vidalari-mavi depo vidaları,mavi renk koruma takozları aldım,onları takınca da fotoğraflarını sergilerim.
Gelelim bahsettiğiniz soruya,kawa çok daha seri ve atak bir makina R6'yı bile tarumar ediyor velev bir suzuki konfor,rahat ve güven hissini maalesef veremiyor,abs'li oluşu kawa'yı daha dizginlenebilir bir hal'e sokuyor lakin benim için gixxer bir kenera diğerleri bir kenara..ki bu renk gixxer ise tr'de toplasanız 5 adet var yok,uzun uğraşlar sonuçu tertemiz,kazasız,belasız,tramersiz bulabildim..biri 2013 (kawa) diğeri (suzi) 2007 ama suzi için ölürüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
genelde SS i olan adamlar yanına birde enduro, ne bileyim chopper gibi farklı sekmentte alır motor biraz garipsedim

birde sevdiği Racinginin yananı başka bir racing almak istemez çoğu, kıskanırlar

)
Haklısınız,bir aralar streetfighter ve carbon diavel ve rocker-vrsc v road sahibiydim..