Ninja Hayata Döndü

Geçenlerde Krank'ı kırılan ninjamızın tamamen motorunu söktük we İst'buldan yeni 0 ninja motoru getirdik...We 2 gün sonunda 0 motoru taktık...Bu gün hava yagmurlu olmasına rağmen gezinti yaptık şehir içinde...Çok güzel oldu ve çok zevkliydi...Uzun bi süredir rüzgarla çarpışmıyordum...Abiler çok mutluyum bunu sizinle paylaşmak istedim..Artık istedigim her an Ninja altımda olacakk....!!! :cat: :rendeer: :wiinkk:

Tşk. Ederim...Allah'tan hiçkimsenin başına gelmemesini dilerim...Çok zor bi durum'du..

Geçmiş olsun merak ettim n kadara mal oldu, motor değişince ruhsattda değişmesi lazım sanırım doğrumudur?

Motosikleti
Su Motoru
Sanırım kaza yaptığın için millet geçmiş olsun diyor :). Olayı tam bilmiyorum ama bundan sonrası için; kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle ...

seninadına çok sevindim onun arızalı olması insanı motorcunun kabusu gibidir çıkma motormu rektefelimi. guneşli veguzel günlerde kazasıs belasız binersin inşallah.

Tekrardan Ninccaaaa ya kavusmana sevindim. Herkes bunun ne kadara mal oldugunu merak ediyor. ?

3 milyar'a yeni bi motor getittirdik abi İST'den...Kaza değil kaza yapmadık ama Krank kırıldı işte sanırım devir kırdı Hiç küçük devirde vites değiştirmem de :pale: ama neyse yaptırdık...şimdi canavar gibi...Yoo ruhsat'ın değişmesii gibi bi gerek yokmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağlık olsun halletmişsin gerisi yalan Devire dikkat et bence artık Arada devir saatinede bak :bounce: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar