Oncelikle selamun aleykun herkese ben avusturyada yasiyorum ve bir ninja 300 spe. Almayi dusunuyorum yakin zamanda sitenizi bayadir takipteyim ve sormak istedigim sorular var 1. Cisi arka lastigi ne kadar genisletebiliyoruz ikincisi egzozu ortadan yaptirma ihtimalim varmi olsa bile motora zarar verirmi birde kuyrugu biraz yukari kaldirabiliyormuyuz .
Ve motoru alır almaz komple sarı kaplamayi dusunuyorum yesil siyah olarak alicam ama direkmen sari yaptiricam goruslerinizle beni aydinlatirsaniz sevinirim
1- Arka lastiği genişletmen hem performanstan hemde yakıttan feragat etmen demektir, "lastik kalın olursa viraj hakimiyeti artar" tabiri aslında doğru bilinen yanlışlardandır çünkü motorların jantları buna müsait değildir lastiği kalınlaştıracaksan jantlarıda kalınlaştırmalısınki performans alabilesin aksi takdirde motoru yatırdığında o en dışta kalan kısmı hiçbir zaman kullanamayacaksın ve bu da zamanla Allah korusun lastiğin o kısımdan çatlayıp yarılmasına neden olacaktır, bunlar bana usta bir motorcu olan ve büyük bir lastik bayii olan bir abimizin söylediğidir.
2- Egzozu ortadan yaptırman için kuyruk altını çok iyi izole etmen gerekir aksi takdirde sıcaktan eritip daha büyük zararlara neden olabilirsin ama bu işin ustası birini bulabilirsen güzel görüneceğinden eminim
3- Arka kuruk zaten yeterince yüksek plakalığı iptal edersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
4- Motoru komple kaplayacaksan neden "se" ? düz olanını al aradaki 100 €'ya kaplamayı yaptır, sarı siyah benimde sevdiğim bir kombinasyondur ama her motora da gitmez, örnek yamaha r6'da çok kötü dururken r1'i bambaşka bir motor yapabiliyor (şahsi fikrim)
Yine de tercih senin hocam, alırsan hayırlı olsun, yaptırınca resimlerinide atarsın artık