Ninja 300 ile Edirne yolları :)

Valla kusura bakmayın,herşey iyi güzel de filan da..
O motorları almak,rodaj yapmak,Edirneye git gel...
Bunların maliyetini gözden çıkarmak kadar,eşorfman ve lastik ayakkabı ile o yollara gitmenin de maliyetini biraz da düşünmek gerek.
Keşke güzel korumalı bot yada çizme ve korumalı da pantolonlarınız olsaydı..
O zaman bu gezi tadından yenmezdi..
İçinizden sana ne de diyebilirsiniz,bana ne değil,bize ne de değil konu.
Konu sizler,siz genç arkadaşlar.Her zaman bütçeniz elverdiğince korumalarınıza yatırım yapın.
Bunu ister bir abi,ister bir arkadaş tavsiyesi olarak kabul edeceğinizi temenni ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorun benim icin maliyeti degil. Ayrıca korumaya da önem veriyorum. Kendim icin olan motor kıyafetlerim disında artci eldivenleri, dizligi, kaski hatta montu bile var . Botum da vardı fakat alışamadım giymiyorum. Hissiyat duymadığım botumu giyip kaza riskini artirmaktansa benimsedigim benimle bütünleşen bi ayakkabı tercih ederim. Zaten dizlik kullanıyorum pantolon da illaki kalça korumaları var onemli fakat bayanlar icin cok seçenek yok deri de giymem . Ve herkes hal verir ki motor pantolonu ile de he yere gidilmiyor. Kendi adıma konuşayım ben gitmem. Ayrıca Tesekkur ederim bizleri düşündüğünüz icin söylüyorsunuz. Ama su anda yeterli düzeyde koruma kullandığımı düşünüyorum .

Teşekkür ederim herkese. Bi daha ki ciğer yemeye gittiğim de tavsiyelerini değerlendireceğim insallah :) rodaj da kullandığım icin az yaktı hatta yakmadı diyebilirim 500 km 80 tl. 16 krs km de.

50-70 km sabit hızla gitmediysen mutlaka bir yanlışın olmalı benimki 725 km'de 160 tl'lik yakıt yaktı, o da km'de 22 kuruş yapar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
200 km boyunca 4 bin devir gecmedim oda 60 km hız yapıyor. Ondan sonrada yavas yavas actım gazı 6 bin deviri gecmedim. Rodaj da boyle kullandım. Bu yakıt da rodaj suresi icin geçerli dedim zaten normal kullanımımı yazmadım. Sende ki motor nedir

Gerçekten sizin gibi cesur ve diğerlerine örnek olan bayanları tebrik etmek lazım :cat: SÜPERSİNİZ :)

Trafikte bayan motorcuların çoğaldığını görmek beni çok sevindiriyor ne biliyim adımızı çıkaran motorcuların yanı sıra aa bak bayan motorcu ne güzel gidiyor hanım hanımcık diyenler olur bilinç altlarına bi motorcuya saygı ve yol verme falan yerleşir :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel gezmişsiniz. Ellerinize sağlık.
Paylaştığınız için teşekkürler. :cat:

Rodajı uzun yolda mı yaptınız yoksa ben mi öyle anladım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Uzun yol derken Edirne. Ondan sonra da Tekirdağ'a gittik hafta sonu bu hafta sonu da erdeke gittik. Sehirler arası motor kullanmayı daha cok seviyorum.

Artçı, rodaj, gaz açmak gibi terimleri bir bayandan duydum ya, gözüm arkada kalmaz :)

Motorunuz hayırlı olsun bu arada, o kadar fark verilip 300 alınır mı diye düşünürken fotoları görünce alınıra döner gibi oldu fikrim.

sanirsam yarin aksam is cikisi edirneye ciger yemeye gidicem. boyle topicmi olur arkadasim canimiz cekti. allahtan benim cocuk az yakiyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kesinlikle 300 alınabilir. Tavsiye ediyorum. Görsel olarak ve gidiş olarak cok keyif alarak biniyorum. Is çıkışı aksam yemegi olarak Edirne .. Guzel olur :))

Sizde gezicisiniz demekki :),birgünde Keşan Mecidiye~Erikli tarafına gidin denizi çok temizdir
Çadırınızıda alırsanız daha zevkli olur:wiinkk:

Teşekkür ederim herkese. Bi daha ki ciğer yemeye gittiğim de tavsiyelerini değerlendireceğim insallah :) rodaj da kullandığım icin az yaktı hatta yakmadı diyebilirim 500 km 80 tl. 16 krs km de.

yakıt gerçektende iyiymiş... horneti satıp ninja alasım geldi... ortalama hızınız neydi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
60-100 arasiydi. Yamaha kullanmadım hic. Tesekkur ediyorum erikli zaten merak ettigim bi yer

300 normal kullanımda 4.2 yakar
140dan aşağı inmediğimde böyle yakıyor trafik karışık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar