Ninja 300 ile başlanırmı

Normalde GSX r 250 düşünüyordum çok pahalı ve ağır biraz olduğu için ninja 300 e yöneldim hiç trafiğe çıkmadım daha önce ve ninja 300 ile başlamak istiyorum honda dan eğitim almayı düşünüyorum başka tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ve her türlü eğitimi almak istiyorum sizce kurslara giderek ninja 300 ile başlayabilirmiyim

Öncelikle eğitim almaya hevesinizden dolayı tebrik etmek isterim, çok güzel düşünmüşsünüz. Suzukiler, Kawasakiler parcaları pahalı motorlar olduğu için üzerinde acemiliğinizi atmak cebinizi yakabilir ancak kastettiğiniz yer Safety Türkiye (yani Honda'dan) eğitim alırsanız bir problem olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
başlanmaz supersportla başlanmaz tamamen boşu boşuna yük boşu boşuna masraf düşüreceksin bu motoru o grenajlar çizilecek üzüleceksin koruma demirinin vs de hepsini koruma ihtimali yok ha düşürmem sanıyorsan da büyük yanılıyorsun kesin düşüreceksin performansı vs korkulacak bir şey değil zaten gereksiz ağırlık ve manevra kabiliyetinin kısıtlanması problem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar