Ninja 250r nasıl spor touring yapılır?

hayırlı olsun bulut çantalar üstündeyken göze hoş geliyor :) kazasız bol bol sürüşler dilerim :cat:

Bulut hayırlı olsıun dostum, güle güle kullan :cat: Azimle kovaladın işi ve çook güzel bir sonuç elde etmişsin, tebrik ederim :) Artık çıkarsın Türkiye yollarına :) Kazasız belasız kullanman dileklerimle...

Çok şık olmuş. Uygun tasarımda sert çanta bulmak mümkün olsa ve birde gövde rengine boyansa muhteşem olurmuş. Böylede gayet iyi olmuş. Güle güle kullan.

Teşekkürler arkadaşlar. :cat:

elinize sağlık çok güzel olmuş. bendede aynı çantalardan var ve yolculuklarda egsozdan ısınmaması için çanta altına ısı yansıtıcı koruma koyuyordum. bu haliyle egsozdan çantaların ısınıp ısınmadığını test edebilir misiniz? birde çantalar yüklü iken demirleri büküyor mu diye deneme şansınız oldu mu? bu kadar yapmışken arkaya doğru uzatılıp acaba arka çanta için de bağlantı demiri yapılabilir mi?

Çantaların alt kısmına alüminyum bant yapıştırarak yalıtım yapıyoruz. Bu şekilde daha önce sorun yaşanmamıştı.

Çantaları yüklü olarak deneme fırsatını henüz bulamadım. 19 Mayıs'ta bir aksilik olmazsa seyahate çıkacağım o zaman bakarım. Ancak büküleceğini sanmıyorum, demirler oldukça sağlam oldu.

Topcase içinde bağlantı yapılabilir diye düşünüyorum ama bende kuyruk çantası olduğu için ihtiyaç duymadım :cat:

Son düzenleme:
İşlevsel olması önemli senin için bence de aynı şekilde hem görüntüye de zarar vermemiş. :)

Dedim bunu yapsa yapsa Ergün yapar, nitekim öyle de olmuş.:cherry:

Güle güle kullan Bulut'cum, gayet kullanışlı olmuş bence.:rendeer:
Bu arada resimdeki yan çantalardan bende de var ve çok kullanışlılar. Körükleri açılmış haldeyken, birçok hard çanta bile bu kadar hacme sahip değil. Yeşim'le 2 sene önce çıktığımız 2000 km'lik Ege turumuzda bütün eşyalarımız sığmıştı.

Yeni touring setinle kazasız belasız bol bol güzel kilometreler dilerim. :)

Teşekkür eder Emre'cim :)

Konu başlığını biraz senin 600f için yaptığın çalışmalardan esinlenerek yazdım :p

Ergün Usta'nın hünerli ellerinden her iş geliyor :thumleft:

Senin ve eşinin tekrar iki teker üzerinde keyifli seyahatler yapmanızı dilerim :cat:

arkadalar ben 45 yasındasındayım 250 cbr benim yas gurubuma biraz

uymuyor galıba ne dersiniz? 500 cbf mi yoksa 250 cbr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar