Ninja 250r mi yoksa YZF r125 mi ?

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Meraba arkadaslar,

Ben kuzenime dogum gunu hediyesi olarak Kawasaki ninja 250r yada Yamaha r125 almayi planliyorum.Internette ikisinide iyice arastirdim ancak ikisi arasinda kaldim diyebilirim.
Kuzenim gücü sever,yani kalkarken,hizlanirkenki duygu ve cikan ses onun icin vazgecilmezdir.Hiz konusunda cok takintisi yoktur.Tam tersine motor daha tehlikeli oldugu içIn temkinli sürer.

Ancak kafama takilan bir kac konu var.

1.Boyu 1.70 oldugundan hangi model sizce ona kullanim acisindan en uygun keyfi yasatir ?
2.Isviçre'de ikamet ediyoruz ve bildiginiz gibi burada yagmur haftada 1 gün ugramadan es geçmez bizi.Bu iki modelden hangisi yagmurda daha iyi performans ve daha güvenli sürüs keyfi verebilir ?

kesinlikle ninja 250 r hem görünüş hem ses hem performans eminim forumdaki çoğu arkadaşım da 250r diyecektir. şanslı kuzenmiş :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana kuzeninden bahseder misin.:silent:Tanışma topiğin buysa da Hoşgeldin.:wiinkk:

Bana kuzeninden bahseder misin.:silent:Tanışma topiğin buysa da Hoşgeldin.:wiinkk:

Hosbulduk :)

Kuzenim biraz ilginc bi insandir.Tanimayanlara göre burnu havada artist gibi görünen bir tiptir.Cool ayaklarina yatan bi tarz yapmaya calisir kendi capinda :D.
hiz konusunda cok büyük bir meraki yoktur ama gücü sever.300 basan bir motoru olsa bile basmaz ancak o motordaki gücü hissetmek ona büyük haz verir.
Özellikle kalkislardaki güc gösterisi..
Umarim yeteri kadar aciklama yapabilmisimdir.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 ----------

kesinlikle ninja 250 r hem görünüş hem ses hem performans eminim forumdaki çoğu arkadaşım da 250r diyecektir. şanslı kuzenmiş :p

Bende öyle düsünüyordum.Yinede benden bilgisi kat kat üstün olan kisilere danisip,kendi kafama göre is yapmak istemedigimden sizede sorayim dedim :)

Hayır tecrübesi ve şimdiye kadar kullandığı otomobil ve motosiklet türevlerinden bahsetmediniz.Yol tecrübesi kaç km:silent:

Hayır tecrübesi ve şimdiye kadar kullandığı otomobil ve motosiklet türevlerinden bahsetmediniz.Yol tecrübesi kaç km:silent:

Pardon :D :pr:

motor olarak alacagim motor tarzlarina binmedi daha cok scooterlara bindi uzun yillar harcligini cikarmak okula gidip gelmek icin 14 yasindan beri tepesinde. .Ancak alisma problemi yasayacagini sanmiyorum.gece gündüz tepesinden inmezde alisir :D

Araba tecrübesi var bmw m6 tarzi arabalara bindi simdiye kadar.

Kesinlikle Ninja. bunu tartışmaya gerek yok. Yol tecrübesi falan da istemez 250 lik alet eğer İsviçre'de ikamet ediyorsanız. Boşuna sormuşlar. Sizin yollarınız bizimkiler gibi tehlikelerle dolu değil.

Başlangıç için mükemmel bir Sport Ninja 250. Hiç tereddüt etme git al hemen. Eğer sesi seviyorsa kuzenin tabi yanında bir de egzoz almayı unutma. Ama iyi araştır, iki silindir olduğu için bazı egzozlar traktör gibi ses çıkartabiliyor.

Hayırlı olsun.

Bir de sizin orda 2008-2009 model ikinci elleri ne kadar Ninja'nın?

bu arada bilgilendirmelerde verdigim motorlu tasitlarin lüks diye tabirin edilen kategorilere girmesinden dolayi herhangi bir artistlik durumu bulundurmuyorum.sadece sizlere dogru bilgi verip en saglikli yardimi,tavsiyeyi almak umudundayim.

belirtmek istedim bir yanlis anlasilma olmasin diye.

Kesinlikle Ninja. bunu tartışmaya gerek yok. Yol tecrübesi falan da istemez 250 lik alet eğer İsviçre'de ikamet ediyorsanız. Boşuna sormuşlar. Sizin yollarınız bizimkiler gibi tehlikelerle dolu değil.

Başlangıç için mükemmel bir Sport Ninja 250. Hiç tereddüt etme git al hemen. Eğer sesi seviyorsa kuzenin tabi yanında bir de egzoz almayı unutma. Ama iyi araştır, iki silindir olduğu için bazı egzozlar traktör gibi ses çıkartabiliyor.

Hayırlı olsun.

Oldukça basit ve işkembeden sallamışsın,yol tecrübesi gereksiz, boşuna sormuşlar.:farao:
Senin gibilerin mantalitesi yüzünden Türkiye'de motor kültürü diye bişey yok:wiinkk:

Yorum yok ne alırsanız alın.:p

Hayırlı olsun.

Ninjalarin 2.elleri acikcasi yok denecek gibi.km'leri cok az yani deneme sürüslerinde yapilmis km'ler denebilir.
0.larin fiyati yaklasik olarak 5.000-7.000 isvicre franki olarak degismekte.buda 7bin ile 9bin türk lirasi yapiyor

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
yamaha sıkı duruyor ama 125 e o para verilmez ninjada ikinci elde satması zor makina bunlar benım düşüncelerim dileyen istediği makınaya biner tabikide ben olsam ıkısınden bırı olarak ninjayı alırdım

Pardon :D :pr:

motor olarak alacagim motor tarzlarina binmedi daha cok scooterlara bindi uzun yillar harcligini cikarmak okula gidip gelmek icin 14 yasindan beri tepesinde. .Ancak alisma problemi yasayacagini sanmiyorum.gece gündüz tepesinden inmezde alisir :D

Araba tecrübesi var bmw m6 tarzi arabalara bindi simdiye kadar.

valla iyi harçlık çıkarmış m6 ya binecek kadar :queen:

valla iyi harçlık çıkarmış m6 ya binecek kadar :queen:

:) para var diye paraya bogmak bir genci sizce en mantikli gelisim yolumudur ?

bende durumum iyi büyüdüm ama harcligimi isteklerimi karsilamak icin calistim.bence bunun bana katkisi cok büyük.paranin kiymetini biliyorum.kendi kazandigim parayla aldigim birseye daha cok sahip cikip dikkat ediyorum :) ?

Ben yzf 125 derim.Hem daha güzel duruyor daha güzel ciks yapılır hem de daha güvenli olacaktır.Mağlum yağmurda motosiklet üzerinde olacak.Ve 250 cc ilk başlarda yağışta güçlük çekmesine neden olabilir.Kuzen kontenjanında boşluk varsa direk kopup gelebilirim.:bounce:

Yamaha nın görüntüsü daha güzel fakat kasası ağır olduğu için motor gücü yemiyor. Motosiklet tecrübesi varsa Kawasaki daha iyi olabilir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yamaha'nın selesi çok yüksek. Ninja daha alçak sele ve kolay kullanımla tavsiye olunur.

Yamaha'nın selesi çok yüksek. Ninja daha alçak sele ve kolay kullanımla tavsiye olunur.

sanirim büyük cogunlugun dedigi gibi kawasaki en akillica secim olacaga benziyor. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

Ben yzf 125 derim.Hem daha güzel duruyor daha güzel ciks yapılır hem de daha güvenli olacaktır.Mağlum yağmurda motosiklet üzerinde olacak.Ve 250 cc ilk başlarda yağışta güçlük çekmesine neden olabilir.Kuzen kontenjanında boşluk varsa direk kopup gelebilirim.:bounce:

Hmm..
Yagmur gercekten önemli bir ayrinti,ancak tahminim boy ondan daha önemli bir konu ? yanlisim varsa düzeltin :) ve bir arkadas kawasaki'nin selesinin daha alcak oldugunu söyledi.bana daha mantikli geldi selenin ön planda tutularak alinmasi.

valla gel beklerim :cherry: bende kuzen cok bi tane daha olsa problem olmaz

Fiyat açıklaması için teşekkürler. :)

Aynıymış nerdeyse fiyatlar...

Elmayla armut kıyaslanmaz... ama sorularına göre 2. tercih daha doğru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar