Adam noktayı koymuş, tebrikler :queen:http://www.sahibinden.com/motosiklet-kawasaki-ninja-250r?sorting=price_asc
ben de size sahibinden deki ilanlarla ilgili bir şey soracağım. sahibinden'de yer alan ninja fiyatları gerçek piyasa fiyatları mıdır yoksa satıcıların ya tutarsa fiyatları mıdır bu konuda bilgisi olan var mı?
Cok teşekkürler kardes aradığım cevap tam anlamıyla buyduAdam gayet normal bir soru sormuş. Forum burası arkadaşlar. Soru sorulacak elbet. Cevaplamak istemiyorsan da cevap vermezsin olur biter.
Satarken fiyatını makul seviyede tutarsan elinde kalacak bir motor değil. Hyo ya da CBR kadar hareketli bir piyasası da olmadığı bir gerçek. Müşterisi her daim hazırdır Ninja'nın ancak alım-satım kaybı rakiplerine göre biraz daha fazladır.
Bende merkezde oturuyorum motoru aldıktan sonra tanisiriz İnşallahbrkklc kırıkkalenin neresindesin? motoru alınca haber ver. ben merkezde çalışıyorum.
Cok teşekkürler kardes aradığım cevap tam anlamıyla buydu
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Bende merkezde oturuyorum motoru aldıktan sonra tanisiriz İnşallah![]()
biraz da tipi iyi olsun istedim an makul bu geldi o yüzden buna karar verdimPiyasa canlı canlı olmasına da zaten ninja 250 başlangıç için kuvvetli bi motor 3 sene götürür seni zaten ondan önce 250 den büyük bi motora geçmek saçma olur.Honda kawa hyo bunların 250 piyasa hep iyidir...
direk konuşabilecegimiz bir program ismi yada telefon numarası yollarsan özelden iyi olurinşallah buradan özel mesajla iletişime geçebilirsin. cc gurupları ile tanıştırırım ben seni akşamları turluyoruz.
Sezon başı 3.000 km. deki 2012 ninjamı ilana koydum 3.gündü herhalde 9.500 sattım acil ihtiyaçtan.aslında tam anlatamadım 2.el fiyatlarını sormuyorum ninja 250R in 2 el alım satım piyasası canlı mı anlamında sordum yani motor elimde kalmasın diye soruyorum